Mi lehet ez? Már nem is merek otthon lenni.25/L
Esténként néha felébredek, mivel úgy hallom valaki/valami mászkál a lakásban, sokszor egész sokáig szoktam hallgatni, de nem múlik el, csak amikor kimegyek a szobámból. Kezdek már nagyon félni...
Talán egy szellem lehet, vagy mi? Kérlek segítsetek...
igen a szellemek simán átmennek a falon, de a leszt aaaz más tészta az beleragad a lábujjaik közé... ugyanmár.
kérdező: emeletes házban laktok? emeletes házakban nagyon csalóka tud lenni ha aszomszédok mocorognak. de oké, persze, elhallgat ha kimész.
Ezesetben a következő tipp: esetleg a falban lakik valaki. úgyértem egér, vagy más állatka. nálunk is volt ilyen, a kis galád a padláson átrágta magát a padlón, és a gerendák közt befér néhol és motoszkált egész addig mig én meg nem mozdultam.
Tudom, hogy nem ez volt a kérdés, de én is nagyon parázok a szellemektől, pedig már nem vagyok kis óvodás. na szóval annyira félek, hogy a sötétbe mindig körül kell néznem nincs -e valami szellem a közelemben. de általában csak a tükörbe merek belenézni és úgy nézem meg van-e valaki ott. valamelyik nap mostanában korán fölébredtem. félhomály volt. az ágyam mellett van egy nagy maci, aminek a szeme nagyon fényes és szépen tükröződnek benne a dolgok. biztos sokan nem fogják elhinni, de úgy van ahogy mondom. a 2 éve elhunyt nagyapám arcát láttam tükröződni a maci szemében. azóta nem merek belenézni a szemébe.
előfordult velem is hogy lépkedést hallottam a szobámban, ebben az a legdurvább, hogy rajtam kívül aznap majdnem mindenki lépkedést hallot a házban. egy betörőhöz képest halk léptek voltak, egérhez képest hangosak, háziállatunk meg nincs. szerintem közre játszott, hogy előttenap a dédimamám haláláról beszélgettünk a mamámmal...
Első válaszoló vagyok.
Azért nem kell ennyire befosatni senkit!Nem hinném h "démon"
van nálad.Én is szoktam sokszor félni mert nálunk ez azóta van h ideköltöztünk amióta én ilyen fura hangokat,lépkedéseket az olyan éve van és tuti h van is nálunk 2 szellem ne nézz hülyénekxD
De ez h démon meg ilyenek azért nem kell hülyeségeket beszélni,sztem max egy szellem van ott de ha félsz akkor csak rosszabb lesz mert abból végül is táplálkozik és ha hagyod h megijesszen akkor rosszakat fogsz álmodni de felakasztani nem fogod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!