Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi lehet ez? Már nem is merek...

Mi lehet ez? Már nem is merek otthon lenni.25/L

Figyelt kérdés

Esténként néha felébredek, mivel úgy hallom valaki/valami mászkál a lakásban, sokszor egész sokáig szoktam hallgatni, de nem múlik el, csak amikor kimegyek a szobámból. Kezdek már nagyon félni...

Talán egy szellem lehet, vagy mi? Kérlek segítsetek...

2010. jún. 14. 20:02
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
25%
MOst léci ezt csináld meg amit mondok , egy demon van a házatokban és ez halál komoly van egy mod hogy meg tud az igazat este a küszöbre lisztet szorsz vagy oda szorod a lisztet ahol halod a hangot és ha regel ott marad egy lábnoym akkor szivás van , demonologust kell hivni a házba minden pénzért.
2010. jún. 14. 21:07
 12/33 anonim ***** válasza:
69%
Ha a lisztes dolog be válik légyszives írd le nekünk hogy volt-e valami :D nagyon kösz előre is
2010. jún. 14. 21:08
 13/33 anonim ***** válasza:
100%

igen a szellemek simán átmennek a falon, de a leszt aaaz más tészta az beleragad a lábujjaik közé... ugyanmár.

kérdező: emeletes házban laktok? emeletes házakban nagyon csalóka tud lenni ha aszomszédok mocorognak. de oké, persze, elhallgat ha kimész.

Ezesetben a következő tipp: esetleg a falban lakik valaki. úgyértem egér, vagy más állatka. nálunk is volt ilyen, a kis galád a padláson átrágta magát a padlón, és a gerendák közt befér néhol és motoszkált egész addig mig én meg nem mozdultam.

2010. jún. 14. 21:11
 14/33 A kérdező kommentje:
Kertesházban lakok egyedül, mivel a párom elment külföldre dolgozni 1 hónapra. Lehetséges, hogy egerek és csak félelmembe képzeltem be magamnak az erőteljesebb hangokat. =)
2010. jún. 14. 22:59
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
Kertes házban ha tényleg ismeretlen hangot hallok, akkor el is indulok az irányába, és meg is találom, mi okozza. Ha ismerős hangot hallok, de akkor, amikor nem szabadna, akkor még inkább. Ha csak hallok valamit, vagy úgy gondolom, mozgás van kint, akkor talán megnézem, de inkább a hűtő belsejében keresem a hiba okát.
2010. jún. 15. 00:29
 16/33 anonim ***** válasza:
szorj lisztet a földre és akkor meg látod hogy téleg jár-e ott valaki egyni.
2010. jún. 15. 07:29
 17/33 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy nem ez volt a kérdés, de én is nagyon parázok a szellemektől, pedig már nem vagyok kis óvodás. na szóval annyira félek, hogy a sötétbe mindig körül kell néznem nincs -e valami szellem a közelemben. de általában csak a tükörbe merek belenézni és úgy nézem meg van-e valaki ott. valamelyik nap mostanában korán fölébredtem. félhomály volt. az ágyam mellett van egy nagy maci, aminek a szeme nagyon fényes és szépen tükröződnek benne a dolgok. biztos sokan nem fogják elhinni, de úgy van ahogy mondom. a 2 éve elhunyt nagyapám arcát láttam tükröződni a maci szemében. azóta nem merek belenézni a szemébe.

előfordult velem is hogy lépkedést hallottam a szobámban, ebben az a legdurvább, hogy rajtam kívül aznap majdnem mindenki lépkedést hallot a házban. egy betörőhöz képest halk léptek voltak, egérhez képest hangosak, háziállatunk meg nincs. szerintem közre játszott, hogy előttenap a dédimamám haláláról beszélgettünk a mamámmal...

2010. jún. 15. 09:58
 18/33 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok.

Azért nem kell ennyire befosatni senkit!Nem hinném h "démon"

van nálad.Én is szoktam sokszor félni mert nálunk ez azóta van h ideköltöztünk amióta én ilyen fura hangokat,lépkedéseket az olyan éve van és tuti h van is nálunk 2 szellem ne nézz hülyénekxD

De ez h démon meg ilyenek azért nem kell hülyeségeket beszélni,sztem max egy szellem van ott de ha félsz akkor csak rosszabb lesz mert abból végül is táplálkozik és ha hagyod h megijesszen akkor rosszakat fogsz álmodni de felakasztani nem fogod magad.

2010. jún. 15. 12:02
 19/33 anonim ***** válasza:
Ja és nem ölt még meg egy démon sem pedig ez nálunk régóta van.
2010. jún. 15. 12:03
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
Nappal a melegben kitágul, ami tud, estefelé mikor hűlik le a levegő, összehúzódik. A mi házunk is szokott néha nyikorogni egy kicsit, meg pattogni, de ez teljesen természetes, a hőtágulás nem szellem és nem démon.
2010. jún. 15. 12:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!