Ha a vámpíroknak nincs tükörképük, hogyan sminkelik magukat?
Figyelt kérdés
2010. jún. 12. 20:20
21/31 anonim válasza:
Jó a kérdés! Emlékeztek a Buffy című sorozatra? Abban volt az ANGEL nevű vámpír, tükörképe neki sem volt, viszont a haj mindig tökéletesen be volt lőve . . .
Ki érti ezt? :)
22/31 anonim válasza:
na, ki olvasta a Breaking Dawnt? Aki igen, az tudja, hogy Steph tökéletes vámpírcsodáinak nincs vérkeringése. Viszont mégis megdugja a csajt...igen. ki érti ezt?;)
23/31 anonim válasza:
vámpírok nincsennek, de ha lennének sem sminkelnék magukat
24/31 anonim válasza:
19:40-es én sem értem ennyiből ezt az egészet félvámpir-ember...xĐ<---de am nem rossz a twilight csak elég zavaros... Sminkelik magukat hehe jó vicc xĐ elárulok egy titkot: én sminkelem őket:D
25/31 anonim válasza:
Szerintem szokszór nézted a Twilight-ot!:D
26/31 anonim válasza:
valószínűleg úgy,ahogy kinyomkodják a pattanásaikat...xD
27/31 anonim válasza:
A.nyádat baxam telibe az i.dióta kérdéseiddel együtt meg a b.uzis vámpírimádatoddal.A seggemmel sminkelik magukat b+.H.ülye nyomorék.
28/31 anonim válasza:
Előző válaszoló: hát ez szánalmasan primitív volt. Gratulálok.
100%, hogy ez fake, itt meg mindenki jól beveszi. Hihetetlen.
Aki meg kijelentette, hogy a Twilight egy nagy szar, az is nagy bunkóság volt. Nem csak idióta kis szerencsétlenek szeretik.
29/31 anonim válasza:
Ugyan már ilyenek nem léteznek.Szellemek még csak vannak de ilyen csak a mesében van.
30/31 anonim válasza:
Ha szerettek olvasni, akkor ajánlom a vámpírkrónikákat(Anne Rice). Abban kiderül miért olyanok mindig(bár, persze látlák magukat a tükörben, de ez nem változtat semmin).
Több részből áll, csak mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!