A tvájlájtban Edward hogy ejti teherbe Bellát, ha a vámpíroknak nincs vérkeringése?
Érdekelne. :D
Továbbá, ha nem egy fajba tartoznak (eltérő a kromoszómák száma) akkor elvileg utódot se képesek létrehozni (Biosz rulzz)...
Ezt magyarázza el nekem valami tvájlájt fan, kérem. :D
Biológiailag a vámpirizmus is lehetetlen... halott emberek járnak, kelnek mintha mi sem történt volna.
Ez egy regény, fikció.
Hello!
Ne tudom kielégítő lesz-e a válaszom, de én pont nem rég olvastam, és abban úgy volt benne, hogy ugyebár két vámpírnak nem lehet gyereke mert nem változik a testük. De egy ember teste, egy nőé képes változni, a vámpír férfiak bár nem képesek változni de nekik nem is kell mert bármelyik férfi nemzőképes tizenéves korától majdnem egészen haláláig, szóval benne megvan ez a hajlandóság és mivel Bella teste nincs " lefagyasztva, vámpirizála" ezért ő neki ez a változás már nem jelent gondot, mert képes rá.
Én így olvastam :S
Remélem sikerült érthetően leírnom, ha nem akkor írj!
Emberek, megvan a válasz!
Egyetlen kulcsszó elég lesz, hogy végül mindenki számára világossá váljon a dolog.
HULLAMEREVSÉG. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!