Ha a vámpíroknak nincs tükörképük, hogyan sminkelik magukat?
Figyelt kérdés
2010. jún. 12. 20:20
11/31 anonim válasza:
előző vagyok(na csinálok új limonádét) na szal vámpírok nincsenek,ezt a jedi k is tudják!
12/31 anonim válasza:
Nem kell, hogy sminkeljenek, hiszen a modern vámpírok RAGYOGNAK! (Lásd a Twilight főszereplőjét)Viszont vigyázz, mert a menstruációdat felszívják cserébe...
13/31 A kérdező kommentje:
Kedves 61%-os jövök neked egy limonádéval küldöm a Fedex-el:)
2010. jún. 12. 21:15
14/31 anonim válasza:
rendes vagy válaszoló :P legalább jókedvre derítettél köszi :P
(limonádés voltam)
15/31 anonim válasza:
király ez a kérdés :D :D :D :D egyébként nem sminkelik magukat. nincs miért törődniük ezzel, mivel a smink érzelmi hatással bír a másikra, de vámpír érz
16/31 anonim válasza:
király kérdés :D
egyébként nem sminkelik magukat.. miért is tennék? a smink olyasmi ami érzelmi reakciót vált ki, de egy vámpír érzelmek nélküli. találkozni másikkal tehát felesleges lenne kikennie magát, amikor meg vadászik, akkor miért tegye? Egy tigris sminkeli magát, mielőtt elkapja a napi betevőt?:)
17/31 anonim válasza:
Te tényleg azt hiszed hogy vannak vámpírok?
hány éves is vagy?xD
18/31 anonim válasza:
Ha nem tréfál meg a net, akkor ez csak egyszer megy el :DD :D
Nem hiszem, tudom hogy vannak vámpírok, de azt is, hogy más formában, mint amit a divatos regények mutatnak :) Se csillivilli se szerelmes verziójuk nincs és nem is lesz :D
Kor: 23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!