Egy rosszul sikerült szellemidezés után velem maradhat e a megidézett lélek és törhet e rám szorongás és depressziós érzelem?
Baj e ha azt érzem sötétben hogy valaki folyamatosan figyel engem? Lehet a fentitől?
Kérlek titeket értelmes és normális válaszokat adjatok, mert nekem ez nagyon fontos!
Bár tudod, kit AKARTÁL megidézni, azt nem, hogy ki az, AKI MEGJELENT!
Aki a tűzzel játszik, legyen mellette poroltó készülék!
Ha nem az jelentkezett, akire számítottál és aki jött, rosszindulatú, miért távozna?
.
Ne félj viszont, mert ugyannyira van okod félni, mint Hófehérke gonosz mostohájától!
Igen....és valószínű is hogy veled van.
Ha szerencséd van akkor nem akar rosszat, viszont benne lehet a pakliban hogy gonosz szellmet idéztél elő , legrosszabb esetben démont.
Viszont ez csak rosszabb lesz....
"Kérlek titeket értelmes és normális válaszokat adjatok, mert nekem ez nagyon fontos!"
A : Miért nem azelőtt írtál ki egy kérdést mielőtt belevágtál a dologba ? Az ilyen emberek mindig úgy meg tudnak hatni . Előbb cselekszik azután meg jön a sírás - rívás .
B : Igen , előfordulhat hogy egy itt ragadt entitás miatt vannak ilyen érzéseid , vagyis ő okozza . Ám az is lehet hogy csak ráparáztál , ergo az agyad játszik veled .
C : Mégis mi a bánatért kell szellemeket idézni ha aztán nem tudjátok hogyan tovább ?
Én 25 éves koromban idéztem utoljára. A tesómmal és ismerősökkel csináltuk és nagyjából 3 hétig nekem is ilyen majdnemhogy poszttraumatikus stressz szindróma volt.
Nagypofájú kihaénnem vagány srácként: féltem a sötétben, féltem egyedül felmenni az emeletre, éjjel felriadtam, hogy állnak körülöttem, minden kis neszre összerezentem.
Mondom kb 2,5-3 hétbe tellett, mire ezek a jelenségek kikoptak és visszaálltam a lelki harmóniámba.
Azt szűrtem le az esetből, hogy olyan helyre merészkedtem, ahol illetéktelen vagyok, olyan ajtókat nyitogattam, amit nem kellett volna. Annyira rosszul érintettek az utóhatások, hogy azóta nem idéztem, pedig sokan kérték, mert nekem nagyon jól és könnyen ment. Ennek már 21 éve, de nem áll szándékomban.
Megmutatom, hogyan kellett volna idézni, és nem viccelek:
- Én, kérem, mérnökember vagyok, nem szoktam képzelődni! Csak azt látom, ami ott is van!
- Hm... érdekes felfogás... :)
- Tudja, hova tűnhetett??
- A magyarázatokat ne kívül keresse! Hanem belül...
(Idéztem a "Végtelen Történet 2" c. filmből)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!