Miért érzem ezt? Pánikos és/vagy depressziós lennék?
Figyelt kérdés
Azt érzem,soha senkinek nem tudok megfelelni,akármit csinálok. Teljességgel lehetetlen,hogy feladjam saját magam,azért,hogy kedveljenek. Nem megy,akárhogy is próbálnám.
Sajnos nagyon rossz és elnyomó környezetben vagyok,zaklatnak azért,amilyen vagyok,amit csinálok,pedig senkinek nem ártottam vele. Van egy kötekedő bunkó,aki mindenbe beleszól,mindenből nagy bajt csinál és elegem van belőle. Összeszorul a gyomrom,ha csak a közelében vagyok.
#zaklatás #depresszió #öngyilkosság #szorongás #megfelelési kényszer #pánikbetegség #bántalmazás #elnyomás
2018. márc. 26. 22:56
1/3 anonim válasza:
Ez nem pánik és nem is depresszió. Önbizalom hiány és korábbi sérelmek fel nem dolgozása okozza, na meg a rossz környezet. Kineziológust ajánlok vagy egy jó pszichológust. De az is sokat segíthet, ha van valami hobbi ami érdekel, szeretnéd csinálni, azt csináld. Tűzz ki célokat, álmokat és küzdj értük. Próbálj meg magadnak megfelelni, ne másoknak.
2/3 anonim válasza:
Szerintem egy jó kineziológus ritka, mint a fehér holló, inkább nézz körül az EFT táján. Könnyen elsajátítható. Lásd google, YT.
3/3 anonim válasza:
Első vagyok, én szerencsére találtam jó kineziológust anno.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!