A kísértő kísértetek tényleg ilyen hülyék?
Figyelt kérdés
Ha a kisértet olyan lélek aki nem normálisan halt meg, és mondjuk engem kísért, meg meg akar ölni, és mondjuk megöl. Akkor mivel én sem normálisan halok meg én is kísértet leszek. Nem gondol bele, hogy az első dolog az lesz, hogy megkeresem,és pofán verem?
Lehet puffogni, hogy hülye vagyok, meg kötekedek, de tuti hogy ha valami halálra kísértene megkeresném, és a szájábalépnék.
2010. jún. 11. 19:18
11/16 A kérdező kommentje:
Valamint ha két afro egymást le N..ger-ezheti akkor szellem léphet másik szellem szájába.
2010. jún. 12. 15:24
12/16 anonim válasza:
Ha tényleg nem tudnak megölni, mi a frászért zörögnek meg minden?!
Egyébként teljesen egyetértek veled. Bár én még élve a szájukba lépnék. :D
13/16 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele, hogy nincs jó és rossz szellem, hanem, hogy van minden embernek szellemi segítője ami segíti az életben és a mátrix kikerülését!
14/16 anonim válasza:
Lehet meghalok orvosi műhiba miatt, ha van rá módon kísértek azoknál akik nem vettek komolyan.
Hülye vagyok, mi?
16/16 anonim válasza:
Szerintem senki nem hülye. Valaki többet hisz lát. Attol nem hülye? Ki hisz nekeem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!