Kisértetek? Ezt a fotót egy templomban fotózta apukám. A kupola alatt bal oldalon lebegő szerzetes alak?
Figyelt kérdés
A kupola alatt bal oldalon a sarok előtti területet figyeljétek! Az az alak csak lebeg a levegőben, szobor nem lehet! Nem tartja semmi!
2011. febr. 7. 03:26
1/50 anonim válasza:
Hát nem tudom...szerintem a kísértetek nem kék színű ruhában járnak:D
Amúgy ez az esztergomi bazilika? Mert ott már én is fényképeztem néhány furcsaságot...
2/50 anonim válasza:
de amúgy jobb oldalt is van. szerintem az valami szobor...vagy festmény vagy nem tudom
6/50 anonim válasza:
az 1 freskó a falon. jobbról is van.
7/50 anonim válasza:
kivilágosítottam a képet,szerintem egy freskót nem festenek rá a boltívre. [link]
8/50 anonim válasza:
Kinagyítva egy szobornak tűnik, már csak azért is, mert a másik oldalon is van.
9/50 anonim válasza:
Egyszerű utánajárni,meg kellene nézni élőben.
10/50 anonim válasza:
Festenek freskót boltívre. :) De egyébként tényleg érdekes, mert kicsit olyan, mintha néhány centivel a fal síkja előtt lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!