A kísértő kísértetek tényleg ilyen hülyék?
Ha a kisértet olyan lélek aki nem normálisan halt meg, és mondjuk engem kísért, meg meg akar ölni, és mondjuk megöl. Akkor mivel én sem normálisan halok meg én is kísértet leszek. Nem gondol bele, hogy az első dolog az lesz, hogy megkeresem,és pofán verem?
Lehet puffogni, hogy hülye vagyok, meg kötekedek, de tuti hogy ha valami halálra kísértene megkeresném, és a szájábalépnék.
Nem vagy hülye, erre én is gondoltam :)
Pár fószer kap, majd a zsákból :)
Főleg ha hamarabb meghalok tuti rájuk mászok!!!
ha hinnék a kísértetekben, teljes mértékben egyetértenék veled :)
de mivel szkeptikus vagyok, csak annyit tudok mondani, h. ez jó hozzáállás :D
Honnan szedsz ilyen zagyvaságot?
"Ha a kisértet olyan lélek aki nem normálisan halt meg..."
Nem, a halál módjától nem függ közvetlenül hogy valakiből kísértet lesz-e, gondolj pl. a sokmillió háborús áldozatra, ők is lehetnének bosszúszomjasak.
"..., és mondjuk engem kísért, meg meg akar ölni, és mondjuk megöl. ...." De ne mondjunk ilyet, mert nincs olyan eset, amikor egy kísértet bárkit is megölhetett volna.
Az agresszív fogadkozásból pedig könnyen lehet hogy semmi sem lesz ha nincs már tested. Lehet persze zavarni, tenni-venni, de ehhez gyakorlat kell és semmiképp sem nevezhető normálisnak.
Oké kedves kisértetológus!
Tehát a kisértet nem tehet velem semmit és én se vele, akkor meg minek kell félnitőlük, gondolom vagy annyira okos hogy ezt is megmond. A kisértet ház akkor miért para, bemegyek lefekszek reggel felkelek és kész meg van az 5milla, mert a kisértetek nem tudnak megölni.
Ha nem tudnak megölni, de elkezdenek kísérteni, de te tudod, hogy nem ölhet meg, akkor kb az történk, hogy életed végéíig sikítja, hogy megöllek meg ilyenek, vagy hogy van ez?
Homályosíts már fel lécci.
Amint már írtam volt, tudnak zavarni, ijesztgetni, recsegtetni, csoszogtatni, frászt hozni az emberfiára, (pláne a lányára), azt viszont fenntartom, hogy nem tudnak megölni. Ha tényleg tudsz ilyen 5 millás fogadásról vagy miről és vállalom.
A kísértetek olyan lelkek aki valamilyen okból még nem mentek "haza", de ők is felügyelet alatt vannak többé-kevésbé, azaz nem tehetnek meg bármit, és az emberi hozzáállás is sokat számít.
A képességeik erősen szórnak a tapasztalataik és a céljaik függvényében, a tehetségesebb, ügyesebb lelkek viszont azonnal húznak haza és nem matatnak, szöszmötölnek itt .
Ezt melyik előadáson modták biztos nem mentem be. Van ilyen tankönyv? Mert olyan tényeket tolsz nekem, hogy csak lesek, mint hal a szatyorban. Ráadásul olyan hangnemben, hogy nekedvan igazad, és mi hogy jövünk ahhoz, h ilyen hülyeséget kérdezzünk.
Emlékezz! Amit itt irtál csak 50% eséllyel igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!