Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Léteznek vámpírok?

Léteznek vámpírok?

Figyelt kérdés
2010. jún. 10. 20:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
62%

Persze, a sok hülyén sminkelt tinikorú idióta, aki azt hiszik, mindig 15 évesek lesznek!

Van egy finn banda is, The 69 Eyes a nevük, már vagy 20 éve állítják, hogy ők bizony vámpírok ,csak az a gáz, hogy azóta frankón megöregedtek! :D

Akkor most hogy is van ez??

2010. jún. 12. 16:09
 12/22 anonim ***** válasza:
még nem léteznek
2010. jún. 14. 14:40
 13/22 anonim válasza:
71%
Bizony,hogy léteznek,de denevérnek hívják őket.Egyes fajok az állatok vérét csapolják meg és,ha úgy alakul az embert sem vetik meg.De szerencsére ezek nem Magyarországi denevérek.A világ egyetlen, kizárólag vérrel táplálkozó denevérfaja Közép- és Dél-Amerika esőerdeiben honos. (Desmodus rotundus)
2010. jún. 15. 09:15
 14/22 anonim ***** válasza:
53%
léteztek
2010. jún. 15. 23:05
 15/22 anonim ***** válasza:
41%

37%, ne morogj a jobbikosokra. Inkább próbáld az ő nézőpontjaikat is megérteni: a mai világban szinte szégyen magyarnak lenni, és az ősi értékek: igazság, becsület, el vannak temetve a béka segge alá. Amúgy nagyon sok köztük az egyetemista, a mélyen gondolkodó, és állandóan kinn voltak a gátakon segíteni, csak erről szó sem esik sehol.

Az hogy felvesznek, nem jelenti azt hogy meg is csinálod majd a szakot, de azért sok sikert hozzá :)

Ki kéne "verni" a tinilányok fejéből ezt a szerelmes vámpír hülyeséget, mert annyi szemét iromány születik általa, hogy kár rá a papír.

2010. jún. 16. 08:06
 16/22 anonim ***** válasza:

"Persze, léteznek, mindjárt kiszívják a véredet!"! haha

Nem léteznek, természetesen, az emberi képzelet szüleményei. Láttad az Alkonyatot?

2010. jún. 17. 09:03
 17/22 anonim válasza:
33%
Szerindtem miért ne létezhetnének? Az embereken múlik, hogy elhiszik-e hogy a vámpírok léteznek,csak senki sem találkozott még velük.Vagy nem hiszik el és úgy gondolják, hogy ez a sok idióta milyen hülye kitalációkról beszélget.Ezt mindenki maga dönti el.
2010. jún. 17. 21:02
 18/22 anonim ***** válasza:

Na egy normális válaszoló vagyok: Szerintem aki elhiszi az sem hülye meg az sem aki nem. Csak annyi a külömbség hogy nem vagyunk egyformák.

Figyejetek mien szar lenne ha mindenki pl a Hanna Montanaért rajonganának.

(Én nem szeretem Hannát)

Szóval ennyi az egész mindenki más,valaki ilyen formában,valaki másmien forában.

2010. jún. 22. 14:52
 19/22 anonim ***** válasza:
*formában bocsika siettem
2010. jún. 22. 14:53
 20/22 anonim ***** válasza:

Kedves 16:09!

Ugye nem gondolod komolyan, hogy a 69 eyes tagok komolyan gondolják, hogy ők most vámpírok? Nem, nem. Én azt mondom, hogy ez hozzátartozik ahoz az elvont, gótikus légkörhez, amit a fiúk próbálnak maguk köré teremteni. És szerintem nagyon jó zenet játszanak! (De ez már csak személyes vélemény:D)

2010. júl. 26. 23:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!