Léteznek vámpírok?
Persze, a sok hülyén sminkelt tinikorú idióta, aki azt hiszik, mindig 15 évesek lesznek!
Van egy finn banda is, The 69 Eyes a nevük, már vagy 20 éve állítják, hogy ők bizony vámpírok ,csak az a gáz, hogy azóta frankón megöregedtek! :D
Akkor most hogy is van ez??
37%, ne morogj a jobbikosokra. Inkább próbáld az ő nézőpontjaikat is megérteni: a mai világban szinte szégyen magyarnak lenni, és az ősi értékek: igazság, becsület, el vannak temetve a béka segge alá. Amúgy nagyon sok köztük az egyetemista, a mélyen gondolkodó, és állandóan kinn voltak a gátakon segíteni, csak erről szó sem esik sehol.
Az hogy felvesznek, nem jelenti azt hogy meg is csinálod majd a szakot, de azért sok sikert hozzá :)
Ki kéne "verni" a tinilányok fejéből ezt a szerelmes vámpír hülyeséget, mert annyi szemét iromány születik általa, hogy kár rá a papír.
"Persze, léteznek, mindjárt kiszívják a véredet!"! haha
Nem léteznek, természetesen, az emberi képzelet szüleményei. Láttad az Alkonyatot?
Na egy normális válaszoló vagyok: Szerintem aki elhiszi az sem hülye meg az sem aki nem. Csak annyi a külömbség hogy nem vagyunk egyformák.
Figyejetek mien szar lenne ha mindenki pl a Hanna Montanaért rajonganának.
(Én nem szeretem Hannát)
Szóval ennyi az egész mindenki más,valaki ilyen formában,valaki másmien forában.
Kedves 16:09!
Ugye nem gondolod komolyan, hogy a 69 eyes tagok komolyan gondolják, hogy ők most vámpírok? Nem, nem. Én azt mondom, hogy ez hozzátartozik ahoz az elvont, gótikus légkörhez, amit a fiúk próbálnak maguk köré teremteni. És szerintem nagyon jó zenet játszanak! (De ez már csak személyes vélemény:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!