Léteznek vámpírok?
Nem tudtok normálisat kérdezni?
Honnan szedted ezt a vámpírokat, a Twillight-ból, vagy a Scooby Doo-ból?!
Nem, vámpírok tényleg nem léteznek, de van egy betegség, porfíria, az ebben senvedő embereket hitték néha vámpírnak.
Bővebben:
léteznek, de szinte mind szunnyad. velük kapcsolatban elfeledhető a tvájljtos hülyeség a csillogásról, a nem emberevésről, és a szerelmes vámpírokról.
Ők nem fognak bele szeretni senkibe. Nincsenek érzelmeik, nincsenek asztrális vonásaik, csak mentális, a jéghideg intelligencia.
A válasz írója !37%-BAN! hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:46
Ez mindent elárul... A kis értelmeske megszólalt...
"Ez mindent elárul... A kis értelmeske megszólalt."
Biztos értelmesebb vagyok nálad,tudod én nem hiszek a mesékben,a kitalált lényekben,és a parasztvakításban.Most érettségiztem,elég jól,nagy esélyem van,hogy felvegyenek jogra.Kíváncsi lennék te eddig mit tettél le az asztalra,azzal a fene nagy ezoterikus vagy milyen tudásoddal:) Ja,azért 30 akárhány a százalékom,mert én eddig csak a politika rovatba irogattam,ahol rengeteg a jobbikos és folyamat lepontoznak,ha valamelyik hozzászólásom nem tetszik nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!