Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Léteznek vámpírok?

Léteznek vámpírok?

Figyelt kérdés
2010. jún. 10. 20:48
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
45%
Léteznek hát! Élőhelyük: ágy alatti zug, szekrény, képzelet...
2010. jún. 10. 20:55
 2/22 anonim ***** válasza:
64%

Nem tudtok normálisat kérdezni?

Honnan szedted ezt a vámpírokat, a Twillight-ból, vagy a Scooby Doo-ból?!

2010. jún. 10. 20:57
 3/22 anonim ***** válasza:
94%
Nem, nem léteznek. Abban az értelemben nem, amit vámpírnak neveznek a kedves fantasy rajongók.
2010. jún. 10. 20:58
 4/22 anonim ***** válasza:
néhány elmeroggyant volt a 15. század körül meg azelőtt akik embervért akartak inni és denevérnek képzelték magukat. Az emberek meg elkezdtek képzelegni. szvsz
2010. jún. 10. 21:24
 5/22 anonim ***** válasza:
76%
Viszont farkas emberek léteznek! Strandon többet is láttam, elől hátul szőrösek :S
2010. jún. 10. 21:29
 6/22 anonim ***** válasza:
41%

Nem, vámpírok tényleg nem léteznek, de van egy betegség, porfíria, az ebben senvedő embereket hitték néha vámpírnak.

Bővebben:

[link]

2010. jún. 10. 21:30
 7/22 anonim ***** válasza:
13%

léteznek, de szinte mind szunnyad. velük kapcsolatban elfeledhető a tvájljtos hülyeség a csillogásról, a nem emberevésről, és a szerelmes vámpírokról.

Ők nem fognak bele szeretni senkibe. Nincsenek érzelmeik, nincsenek asztrális vonásaik, csak mentális, a jéghideg intelligencia.

2010. jún. 11. 08:41
 8/22 anonim ***** válasza:
41%
Egyesek itt mekorra elmezavarodott gyökerek........
2010. jún. 11. 16:46
 9/22 anonim ***** válasza:
42%

A válasz írója !37%-BAN! hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:46

Ez mindent elárul... A kis értelmeske megszólalt...

2010. jún. 11. 17:02
 10/22 anonim ***** válasza:
19%

"Ez mindent elárul... A kis értelmeske megszólalt."

Biztos értelmesebb vagyok nálad,tudod én nem hiszek a mesékben,a kitalált lényekben,és a parasztvakításban.Most érettségiztem,elég jól,nagy esélyem van,hogy felvegyenek jogra.Kíváncsi lennék te eddig mit tettél le az asztalra,azzal a fene nagy ezoterikus vagy milyen tudásoddal:) Ja,azért 30 akárhány a százalékom,mert én eddig csak a politika rovatba irogattam,ahol rengeteg a jobbikos és folyamat lepontoznak,ha valamelyik hozzászólásom nem tetszik nekik.

2010. jún. 11. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!