Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Nagyon félek, mit csináljak?

Nagyon félek, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Egyedül vagyok itthon, valami itt mászkált a házban az áram is elment egy darabig. Valami van itt érzem, de nem merek kimenni a szobámból, mert láttam valamit elmenni a szobám előtt. Amúgy egy kis faluban vagyok 15 éves lány
2018. febr. 27. 22:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Hívd fel a szüleidet....vagy a rendőrséget.
2018. febr. 27. 22:32
 2/11 anonim válasza:
57%

Mit láttál elmenni? Arra még nem gondoltál, hogy betörő?

Én hiszek a szellemekben, mert nem egyszer láttam már érdekes dolgokat, de megnyugtatlak: soha nem ment el az áram tőlük. Ez csak a horrorfilmekben alapszabály :D

Vagy hívj fel valakit, vagy óvatosan nézz ki, nehogy aztán Gazsi rád nyisson tolvajlás közben, mert akkor aztán tényleg lesz nemulass...

2018. febr. 27. 22:47
 3/11 anonim válasza:
100%
hívd fel a szüleidet
2018. febr. 27. 23:24
 4/11 anonim ***** válasza:
27%
Szörnyetegek akik horror filmből jönnek, fuss ahogy bírsz!
2018. febr. 28. 10:11
 5/11 anonim válasza:
79%
Kérdező, na, túlélted az éjszakát?
2018. febr. 28. 12:00
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Elment az áram de simán netezel, 15 éveseknek nwm szokás mobilnetet tetetni a telefonra ugyh. máshol veresd magad
2018. febr. 28. 21:08
 7/11 skadowsk válasza:
100%
Kérdező túlélted az éjjelt?
2018. márc. 1. 00:31
 8/11 A kérdező kommentje:

Túléltem igen, de elárulom, hogy mi történt.

Nagy nehezen megtaláltam a telóm a szobámban, felhívtam anyáékat és ők kiküldték a rendőröket.

Azok pedig a hátsó ajtón jöttek be, amit én azelőtt tuti, hogy bezártam, de azt mondták nyitva volt.

Azt gondolják, hogy betörő volt, meg anyáék elmentek két napra munkaügyben valahova és ezt tudhatták.

Biztos azt hitték senki nincs itthon.

És 6-os válaszoló az áram elment egy darabig én azt mondtam, nem azt hogy teljesen elment.

2018. márc. 1. 17:31
 9/11 anonim válasza:
Az agyunk fantáziája bármire képes. Ne értsd félre, ilyen fiatalon ezt természetes jelenség.
2018. márc. 3. 12:45
 10/11 anonim válasza:
Arról nem is beszélve hogy a gyakori kérdésekre írtál, miközben "életveszélyben" voltál
2018. márc. 3. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!