Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Több erő is lehet a házban...

Több erő is lehet a házban (nem csak jók), nagyon félek tőlük, mit tegyek?!

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben egyre többször es egyre durvább esetek történnek a házban. Tegnap akar agyrazkodast is kaphattam volna!

1. Volt olyan, hogy kimentem éjjel WC-re, tisztán kirajzolódott a folyosón egy emberi lény alakja, aztán mikor felkapcsoltam a lámpát, nem volt ott senki

2. Többször is hallottam sírást anyaek szobájából, bementem, hogy megnézzem, ki sír, de mind a ketten aludtak

3. EGYETLEN ÉJSZAKA ALATT a fejemre esett az éjjeli lámpám, éppenhogy elugrottam a csillár elől, ami a fejemre akart esni es a fejem fölötti zsepkendok közül az összes a fejemre esett, mikor aludtam (mielőtt a fejemre estek volna, valamiért felebredtem)

4. Az egyik plussom MAGÁTÓL megmozdult

5. Egy lebegő pacát láttam a hálószobában, ami mikor odaért hozzam, hideg fuvallatot hozott

6. Volt olyan idő, hogy anyaval aludtam, akkor ott volt mindig a leghidegebb a házban, mikor viszont visszamentem a szobámba, rögtön ott lett a leghidegebb

7. Néha NAGYON rossz érzésem támad a házban

Ezek történtek eddig, nagyon felek, valaki segítsen, kérem!!!

2017. ápr. 18. 17:12
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Ja es egyszer felvettem, ahogy énekelek, de 3 mp után mar semmi nem hallatszott, csak valami motozás es a szobában hallottam is járkálás zaját, pedig egyedül voltam otthon
2017. ápr. 18. 17:37
 2/13 anonim válasza:
52%

Uh basszus ez durva. Nem kellett volna elolvasnom túl felos vagyok.

Amúgy nem tudom talán szólj anyudnak de lehet csak hülyének nézne :D velem tuti így lenne. Fogalmam sincs mit lehetne tenni..:( neharagudj

2017. ápr. 18. 17:58
 3/13 anonim ***** válasza:
18%

Jézus Nevével el lehet űzni. Házszentelés.

Másrészt valamivel valaki(k) a családtól odavonzották. Először ezektől a tárgyaktól kellene megszabadulni.

Másrészt olvasd az Evangéliumokat. Azok a könyvek nagyon taszítólag hatnak "Rájuk".

2017. ápr. 18. 17:59
 4/13 anonim válasza:
Nem gondolsz bele túl sokat?
2017. ápr. 18. 18:18
 5/13 anonim válasza:
Velem is hasonló dolgok történnek... én is félek
2017. ápr. 18. 18:21
 6/13 anonim ***** válasza:
Ne félj, az erő veled van!
2017. ápr. 18. 20:29
 7/13 anonim ***** válasza:

Nem kene annyi horrorfilmet nezni. Felspanolja a kreativitasod es a felhomaly atvagja az agyad.

Vagy fizessetek valami kuruzslo samannak aki "lyezus" neveben megszenteli a hazatokat.

2017. ápr. 18. 23:04
 8/13 anonim ***** válasza:
Gyerekkoromtól huszonéves koromig ilyen hülyeségekben volt részem. Hiába akartam egy életszakaszban szkeptikus lenni. Amíg nem bánt addig ne foglalkozz vele. Habár ahogy elnézem ez nem lehet jó szándékú de félni ne félj tőle. Imádkozz Jézushoz,istenhez talán segít. Engem egyszer nagyon rossz érzés fogott el és imádkoztam Jézushoz. Na felettem lett valami fekete paca és rám szólt hogy hogy merészelem egyébként meg Jézus meghalt és nincs többé.
2017. ápr. 19. 12:48
 9/13 anonim ***** válasza:
"egyébként meg Jézus meghalt és nincs többé." kva nagy újdonságot mondtál. :D
2017. ápr. 19. 13:02
 10/13 A kérdező kommentje:
Kosz a válaszokat, de nem néztem meg soha horrorfilmet . Meg nem os tervezem ;)
2017. ápr. 19. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!