3 hete hunyt el a párom mamája, korházban. Mi ott lakunk, ahol ő lakott. Lehetséges hogy ott a szelleme? Eddig nem láttam semmilyen mozgó tárgyat, de sokat olvastam hogy ott a szellem ilyenkor :\ Én úgy félek az ilyenektől
Szellemek nem léteznek. Kivéve a sötétben.
Na jó, viccet félretéve. Ilyen nincs. Csak beképzeled magadnak a hülyeségt. Kellemes érzés nem lehet, de ilyen nem létezik.
Egyetértek a 6-os válaszolóval!
Nálunk Édesanyámnak van az Eddigi Életével kapcsolatban TELJESEN INDOKOLATLAN BŰNTUDATA. Nem tud megbékélni múltbéli döntéseivel, ill. azok következményeivel.
Mivel én nem tudom sehogy sem megnyugtatni (és orvosok sem tudták - plusz elgyógyszerezték hosszú évekig feleslegesen), a papi szolgálatot sürgettem leginkább kitartóan.
Nemrég meglett a gyümölcse (püspöki lakásszentelés.) Jótanácsokkal is elláttak (bibliaolvasás hangosan, stb. stb.)
Ui: arra bátorítalak, hogy ebben az esetben nyugodtan fordulj ahhoz az egyházhoz, amelyikkel kapcsolatban vagy/voltál, illetve megbízol a szolgálatot végző lelkészekben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!