Mit tegyek? Be vagyok tojva
Sziasztok... 23:57 van... 20 perce még nyugodtan csicsikáltam. Arra ébredtem, hogy marha szomjas vagyok. Már itt a dzobába fütyürészés a
szerű hangot hallottam...de ahogy mentem kifele, a hang egyre erősödött... Kikukkantotam, és megcsapott a vanillia szag, és valami fekete áldogál ott... Később ütővel mentem ki, és még mindig ott volt... Még mindig hallom... Segítsetek! Nem bírom idegekkel. :,(
Ha neked fütyül, vedd megtiszteltetésnek, hiszen szórakoztatni akar,
ha nem 'neked', hanem 'rád' fütyül, akkor nem érdekled őt.
Egyik esetben sincs okod félelemre!
Az alvajárás nem ismer határokat.
Előttetek van, ahogy a kérdező hangokat hall, meg lát is valamit, és észveszejtve rohan ide, hogy megkérdezze mit csináljon. A következő hasonló kérdés az lesz, hogy ég a házam, mivel oltsam el, bögrével vagy pohárral?
Hihetetlen.
Hány éves vagy? Egyedül élsz?
Szerintem nyugodj meg. Nem fog bántani. Van ilyen. Csak ne beszélj róla másoknak mert bezárnak valahova és teletömnek gyógyszetekkel. Attól viszont lesz bajod. Úgyhogy inkább viselj el egy kis fütyütészést ha nagyon zavar vegyél füldugót. Mások is látnak néha fura dolgokat csak a mi világunk nem olyan felvilágosult, hogy erről beszélni lehessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!