Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi lehet a bajom? Be vagyok...

Mi lehet a bajom? Be vagyok tojva rendesen.

Figyelt kérdés
Masfel honapja megduzzadt egy kicsit a szovet felso retege a fenekvajatom kezdetenel fenn, ugy az egesz terulet, meg kicsit fajt ha megnyomtam. Aztan ez elmult, mult heten pedig nagyon sokat ultem kemeny szeken es hetvegere nagyon fajt az a terulet. Most mar van ott egy borsonal kicsit nagyobb holyag is meg mar piros korulotte a bor. Nem a vegbelemnel! Kivulrol is latszik. Felig a fenekvajatban van, de messze a vegbeltol. Delutan hoemelkedesem is volt de az talan nem ettol van mert mar faj a torkom is. Ulni nehezen tudok mert nagyon faj. Viszont nem tudok elmenni egyszeruen orvoshoz annyi a dolgom itt az egyetemen. Max csak penteken.
2016. nov. 29. 23:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem jut eszembe hogy mi a neve de tesómnak is volt ilyen. Addig húzta az orvoshoz menést hogy már az ágyból sem tudott kikelni annyira fájt neki. Anyám megunta elvitte az ügyeletre és kivágták neki. Szóval jobban jársz ha szakítassz időt orvosra máskülönben értelmét sem látom hogy ezt megkérdezted.
2016. nov. 30. 16:08
 2/2 A kérdező kommentje:
Ma este spontan kifakadt. Kozel sem faj annyira. Le lett fertotlenitve de dokinak megmutatom.
2016. dec. 1. 00:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!