Mit tegyek? Be vagyok tojva
Sziasztok... 23:57 van... 20 perce még nyugodtan csicsikáltam. Arra ébredtem, hogy marha szomjas vagyok. Már itt a dzobába fütyürészés a
szerű hangot hallottam...de ahogy mentem kifele, a hang egyre erősödött... Kikukkantotam, és megcsapott a vanillia szag, és valami fekete áldogál ott... Később ütővel mentem ki, és még mindig ott volt... Még mindig hallom... Segítsetek! Nem bírom idegekkel. :,(
Igazából én megpróbáltam volna lefotózni, de elég, ha egy hangfelvevőt bekapcsolsz.
Szerintem rájönnél, ha tennél egy kamerát a legaktívabb helyre, mi is folyik nálad :)
Paranormális jelenségek vannak. Én egy kísértet házban nőttem fel, egy energia csomópont kellős közepén...hangosodó elektronikai készülékek, tárgyak (akár vasból) földreesése..lámpák fel-le kapcsolása, árnyékok, tányérzörgés, földrengés szerű (de csak a házban) és ilyesmik...
Szóval ott soha nem voltam nyugodt. Pont mint a gyertya a huzat mentes szobában.
Érdekelne melyik megyében vagy és, hogy eddig is ott voltál-e. Történt-e máskor is ilyen?
Ha tényleg egy óriás vaniliás karika volt az,én megettem volna,bár ha a gyomromat megfekszi,nem tudok csicsikálni!:-D
Komolyra fordítva: Azóta nem volt semmi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!