Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A lelkem hogyan tudna a...

A lelkem hogyan tudna a testemböl tudatosan kimenni?

Figyelt kérdés
Léci komoly válaszokat nagyon érdekelne.
2010. jún. 5. 01:00
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

csatlakozom.

Szerintem a félelmed volt a "sötét aura". Ilyenkror nagyon érzékenyek az érzékek és ha gondolsz valamire akkor hasonló dolgot tapasztalsz ott. Éppen ezért mondja mindneki, hogy nagyon letisztultnak kell lenni, és céllal kell kilépni. A sötéség elmúlik h tovább megtartod az állapotot akkor "bekapcsolnak szemeid" De utána jön nálam az eszméletlen fej vagy fog fájás ami annyira erős hogy felébredek és utána már csak tudatos álmom lesz.

Testelfoglalás? Hát én ezen naívan nevetek. Akik elhagyják a testüket azok se teljesen hagyják el. Van egy biztosíték ey részed ami a testedben marad. Pár könyvet olvstam és ott az ezüst szálról beszélnek ami egy kb köldökzsinor ami nem engedi, hogy elszakadj testedtől, hátránya, hogy gondolsz a testedre és az visszaránt.

Egy kis praktikusság: Folyamatosan járjon a szemed ne fókuszálj sehova mert az " felébreszt". De ha megijedtél akkor csak nézz mereven egy pontot és tuti fel kelsz.

Könyvek amiket ajánlok: Monroe módszerei (google) lelekvandor.hu itt midnenről informálódsz. Még valami tapasztalatból mondom, hogy amit olvasok az a következő élményemben törvényszerűen ugyanúgy történik. Az agy nagyon fogékony, ha az lenne odaírva hogy testkilépéskor piros foxit kell látni akkor bizonyára azt látnék. Ezt csak azért mondom, hogy bár vannak törvényszerűségek, minden rajtad áll!

2010. jún. 7. 23:08
 22/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod :D még nem tudom elolvasni mert nagyon silyetek vissza iskolába de ma délután elolvasom D
2010. jún. 8. 12:14
 23/27 anonim ***** válasza:
Én már éreztem ugy mindig azon gondolkodtam hogy hogy létezek miként mibe egyre mélyebbre ásva mintha érezném hogy föntröl irányitom magam :)
2010. jún. 8. 21:41
 24/27 A kérdező kommentje:
Elmesélnéd hogy erre hogyan voltál képes mert tök érdekkelne de nagyon komolyan.
2010. jún. 9. 07:32
 25/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2010. jún. 9. 07:35
 26/27 anonim ***** válasza:
mennyél át deniblú ba vagy kérdezd meg h. csinteXD
2010. jún. 14. 14:51
 27/27 A kérdező kommentje:
:DDDDDDDDDDDDDDD
2010. jún. 15. 07:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!