A lelkem hogyan tudna a testemböl tudatosan kimenni?
Kedves utolsó. POF@ BE! Köszi^^
A kérdezőnek: Nagyon sok gyakorlás szükséges hozzá, bár én akaratomon kívül kezdtem el, és először féltem, mert nem tudtam, mi történik. És miután rájöttem, most azzal próbálkozom, mik a lehetőségeim.
Csönd kell hozzá, de ha nehezen koncentrálsz, egy pici alapzaj. Ez semmiképp nem lehet zene, mert az változik. Max agykontroll-zenék. Én a géped zúgását ajánlom. Egyenletes, ha nem fut rajt program. Feküdj úgy, ahogy kényelmes, és koncentrálj a zúgásra. És ne aludj el. Ha zsibbadást érzel, vagy nehezedik a tested, akkor jó. Ne mozdulj, csak a tudatodat tartsd ébren! Lebegés, forgás a jellemző, néha zajok, zakatolás, lüktetés... egyénfüggő. De mindenképpen nehezen mozogsz. Hozzá kell szokni először az állapothoz. NEM TUDSZ MOZOGNI A TESTEDDEL CSAK A TUDATODDAL! Furán hangzik tudom, de tapasztalat. Ha a karomat akarom mozdítani, nem megy. Ólomsúlyú. De ha arra gondolok erősen, hogy most felülök, és megérintem a szekrényt, sikerült! És amikor "felébredtem" ugyanúgy feküdtem. Tudatosan még mindig nehezen sikerül, de itt egy jó tanács ;) Vizsgákra tanultam éjfélig, utána lefeküdtem, és háromszor is úgy kellett elűznöm az állapotot. A testem fáradt volt, de a fejemben túl sokminden kavargott. Ilyenkor a tudatod nehezebben pihen le.
Hajrá, és vigyázz! Nem hülyeség, amit egyik előző mondott, a testbe költözésről! De ami inkább lehetséges: Mielőtt elindulsz, bizonyosodj meg, hogy nincs rossz érzésed. Abban az állapotban érzékenyebb vagy a környezetre. Engem egyszer elkapott valami... hideg, csontos kér, és lefelé rángatott. Ilyenkor a reflexeid nem működnek, nem tudsz sikítani, kapálózni. És ilyenkor hajlamos az ember elveszíteni a koncentrációját. Utóbbit semmiképp sem! Ezért ajánlom, hogy először csak idézd elő párszor az állapotot, és minden érzékeddel a környezetedre figyelj! Aztán először csak az ágyad melletti falat érintsd meg, és ami a közvetlen környezetedben van, hogy minél előbb visszatérhess ha úgy adódik. Akaraterő;) Később már sétálhatsz a házban, meg ilyenek. Nekem magamtól a séta nem sikerült, de a dédpapám szelleme segített. És ez komoly, mert itt van a házban! Az alattam lévő szobában halt meg. Elvitt a ház másik végébe, és vissza is vitt. Azóta sokminden sikerült már ;)Ja, és ne lepődj meg, ha sokkal intenzívebben érzed az anyagot is amihez hozzáértél :D Élesebb érzékek, tompább emberi reflexek. Ez a léleklét. Vajon így éreznek a szellemek is? :)
Bocs hogy hosszúra sikerült, így sem mondtam el mindent... ha valami érdekel, küldj csak privit, szívesen elmondom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!