HA lehetne milyen természetfeletti lények lennétek? Én például vérfarkas, vagy vámpír.
Figyelt kérdés
2010. jún. 4. 17:26
41/69 anonim válasza:
én vámpír lennék és zacsizott vért innék,mert képtelen vok bármit is megölni :-P
42/69 A kérdező kommentje:
Én csak nem tudok a kettő közül választani, amúgy nem szeretem a Twilight-ot.
2010. jún. 8. 16:37
43/69 anonim válasza:
Off:// Mindenki azt mondja, hogy nem szereti, meg milyen rettenetes, de mindenki tudja, miről szól, kik a szereplők, mi van a legújabb könyvben.... Off://
Én amúgy angyal, vagy démon lennék :) Jó párosítás nem? De angyal csak az Odaát meg Cas miatt lennék...
45/69 anonim válasza:
Sokat nézted az Alkonyatot ( filmre gondolok)vagy az Újholdat?
Mint film imádom őket de ember szeretnék maradni!
46/69 anonim válasza:
Bárki alakját felvenni. Azt szeretném igazán.
48/69 anonim válasza:
én amolyan kutyámájom lenék, azt garázdálkodnék a VII. kerületben.
49/69 anonim válasza:
nebraszkai rövid nyakú zsiráf, mert az gyorsan tud futni a vízalatt. nyíííhá!!!
50/69 anonim válasza:
Nem lehet rossz Titánnak vagy Istennek lenni. Az egyik a természeti elemeket uralja, a másik meg azt csinál amit csak akar xD
De én megelégednék vele ha valami Dzsinn lennék, akinek nem kell szolgálnia senkit. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!