HA lehetne milyen természetfeletti lények lennétek? Én például vérfarkas, vagy vámpír.
Figyelt kérdés
2010. jún. 4. 17:26
31/69 anonim válasza:
Én szerintem angyal vagy vérfarkas... de kérdezném a kérdés íróját, nála mégis hogy fér össze h vagy vérfarkas vagy vámpír? A kettő nagyon nem passzol össze sztem, mivel a két faj utálja egymást többnyire :)
32/69 anonim válasza:
Shinigami!! xD(Halálisten) Minimum kapitány szintű xD I (L) Bleach xD (a vámpír meg vérfarkas nem abból a játékból van ahol vmelyik lehetsz és a másik faj ellen vagy? mi is a neve...nemtom xD)
33/69 anonim válasza:
Utolsó: De-de :D Bitefight xD
[vagy a kérdező nagy alkonyatfan xD]
1.oldalról egyik válaszoló vagyok :)
34/69 anonim válasza:
vagy szimpla démon vagy alakmásoló démon
35/69 anonim válasza:
Én egyszer írtam hogy halálisten de ki hagytam hogy demon is szivesen lennék és hát Gyurcsány feri is lennék szivesen meg aztán még vasdisznóember is az olyan erős!
37/69 anonim válasza:
én leginkább vérfarkas lennék, vagy sárkány....de vérfarkas se úgy hogy van telihold és átváltozom, hanem amikor csak edvem tartja....:D
40/69 anonim válasza:
Liptai Klaudia. Igazi biznisz.
(Am semmi exta csak egy mezei BATMAN!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!