Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ti milyennek képzelitek a...

Ti milyennek képzelitek a Bukottat?

Figyelt kérdés

Kezdem én:

[link]

2017. dec. 1. 12:25
1 2
 1/15 anonim válasza:
2017. dec. 1. 12:34
 2/15 Kommentár ***** válasza:

He? Szal te valami meleg szárnyas k*csögnek képzeled el a bukottat?

Én így képzelem el. [link]

2017. dec. 1. 15:12
 3/15 A kérdező kommentje:
A képem eredetileg egy tündérkirályt illusztrál, és nem képzelem se melegnek, és a szárnyait is elveszítette, de lényeg a lényeg, én nem hiszem azt, hogy csúf lenne. Ellenkezőleg. Nagyon is vonzó jelenség lehet. A lelke persze romlott. Úgy vélem sokkal könnyebben dönt romlásba olyasvalami, ami szép, csábító, bárha hamis is. Csúfnak ábrázolják, hogy érzékeltessék: gonosz, de az igazság az, hogy csak az ész és a szív tud belső jó és rossz közt különbséget tenni, nem a szem, épp ezért oly veszélyes. A megtévesztés az ő fegyvere. Nem hinném, hogy ami csúf, vonzana bárkit is, nem utolsó sorban pedig Isten egyik legszebb és leghatalmasabb angyala volt.
2017. dec. 1. 16:03
 4/15 anonim válasza:
Én autistának képzelem el.
2017. dec. 1. 16:35
 5/15 anonim ***** válasza:

Kérdező, a te képeden szerintem egy gyönyörű Démon barátunk van, és nem Sátán a bukott, hanem a judeo-keresztény vallás gonosz istene, aki mindenedet elveszi, először a lelkedet, aztán a hitedet, végül a testedet is, és röhögve lelép.

Így ábrázolják:

[link]

2017. dec. 1. 17:05
 6/15 anonim ***** válasza:
2017. dec. 1. 18:30
 7/15 anonim ***** válasza:
2017. dec. 1. 18:33
 8/15 anonim ***** válasza:
vagy ez [link]
2017. dec. 1. 18:33
 9/15 anonim ***** válasza:
egy átlagos embernek aminek egy másik szemmel nèzve nem átlagos kisugárzása van. Ezèrt fènyhozó de nem gonosz ès nem azèrt bukott mert rosszat akar ès kegyetlen. Ezek csak mesèk.
2017. dec. 1. 19:17
 10/15 Kommentár ***** válasza:
Női gondolkodás... Ha egy kicsit elgondolkodsz rajta sokkal valószínűbb, hogy csúf és eltorzult külseje van, mert jól meg dolgozták megperzselték és kínozták odalent. Mondod valami tündérkirály van a képen, pedig sokkal inkább tűnik a melegek istenének vagy valami ilyesmi. xD Lucifert, ha száműzeték fentről nyilván nem kedvelik odalent se. Képzelj el egy olyan börtönt, ahol nehéz fiúkkal zárnak össze egy olyan ügyvédet, aki lesittelte őket és nincsenek örök se. Nos nyilván neki nem egy leányálom. Még úgy beszélsz, mintha Lucika lenne odalent a goré, pedig csak egy prosti. :D
2017. dec. 1. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!