Én: szerintem nem egy öreg fószer, aki fent ül egy nagy felhőn. Persze személyként képzelem el, mikor imádkozok hozzá, mert így könnyebb, de szerintem ő maga az élet, a lét. Ott van mindenhol, mindenben, körülvesz minket.
mint egy nagyszakálú ,házsártos öreg ,aki mindent akar tudni,ha rossz kedve van akkor rögtön el akarja pusztítani az embereket,máskor meg sz a rik az egészre,hagy megpusztulni a saját mocskunkban,mivel mindenki bűnös ,egyszer úgyis bűnt követ el mindenki nem a törvényei szerint élünk úgyis a pokolra küld majd az öreg.
2016. máj. 7. 16:55
2/12 anonim válasza:
Egy zseniális játékosnak ;)
2016. máj. 7. 17:37
3/12 anonim válasza:
Ja és ő a minden ;)
2016. máj. 7. 17:37
4/12 Ozmium42 válasza:
De ha nem személy, akkor minek beszélsz/imádkozol hozzá? Meg ha ő az élet, a minden, akkor te is ő vagy, meg a hangrezgés is, ami a szádon kijön. Így ő az, akihez imádkoznak, aki imádkozik, és maga az ima is. Vagyis nonszensz.
2016. máj. 7. 18:21
5/12 homo ludensz válasza:
Az én értelmezésemben Isten (keresztény kultúrkörben így hívjuk)egy olyan hatalmas "energia" most más elnevezés nem jut eszembe amit az ember el sem tud képzelni. Azért hogy mégis valamilyen fogalma legyen róla le vagy berángatja abba a képalkotó világba amit ő maga hozott létre. Segítenek ebbe a méltán közkincsnek számító híres festmények. Ezért írtam hogy a mi kultúrkörünkbe általában elfogadott egy öreg szakállas valaki és itt jön hogy mi magunk ruházzuk fel olyan emberi tulajdonságokkal mint jóságos,áldó esetleg haragvó,büntető stb.
Abban megegyezhetünk hogy létrehozta az univerzumot és azóta is működteti igen pontosan ezt még csak hinni sem kell mert mi magunk nap mint nap megtapasztaljuk mivel a földünk is egy pici alkotórésze. A neves tudósok akár az eget fürkészik akár csak egy sejtet az elektro mikroszkóp alatt csodálattal veszik tudomásul a tökéletes alkotást és ez igazolja hogy Ő az aki létrehozta.
2016. máj. 7. 18:55
6/12 anonim válasza:
Isten egy energialény akinek az elméjében létezik a világegyetem és abban mi is. Egy olyan különleges elme amiben a mi általunk tapasztalt valósággá válik minden amit kitalál.
2016. máj. 7. 19:14
7/12 Ozmium42 válasza:
Ahhoz képest az Univerzumot milliárd évek óta állandó fizikai törvények működtetik, és semmiféle önkényre vagy felülről belepiszkálásra semmi jel nem mutat.
2016. máj. 7. 19:25
8/12 Ozmium42 válasza:
"A neves tudósok akár az eget fürkészik akár csak egy sejtet az elektro mikroszkóp alatt csodálattal veszik tudomásul a tökéletes alkotást és ez igazolja hogy Ő az aki létrehozta."
Ez azért hazugság. Nem csak neves (kiragadott és sokszor meghamisított) tudósok vannak, és egyáltalán semmi tökéletes nincs sem égen, sem földön.
2016. máj. 7. 19:42
9/12 anonim válasza:
Férfiasnak, szexinek, magasnak, intelligensnek, egy igaz úri embernek.
2016. máj. 7. 20:49
10/12 homo ludensz válasza:
Ozmium 42. Nem gondolom hazugságnak az én pici elmémmel azt amikor egy neves tudós vagy bárki aki elmélyed egy egész vagy rész tanulmányozásában hogy előnyökért bizonygat vagy cáfol valamit. Önmaga tapasztalja meg hogy egy teremtmény mennyire tökéletes,és minden reá jellemző tulajdonságnak oka van. Nézz meg egy pompázó rózsát. Nem önmagáért illatozik de gyönyörködteti az őt szemlélőt. A főtéren is azt nyújtja mint az eldugott kis kert sarkában.Majd akkor ha egy azonos kinézetű és küllemű növényt te vagy bárki létre tud hozni akkor talán valamit megsejthetsz a Teremtésből. Az emberi agyat mint élő szervünket meg sem említem mert az még bonyolultabb a jelenlegi ismereteink szerint. A lélek (psziché) az meg tényleg az az plusz amitől embernek nevezzük magunkat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!