Aki hisz bennük, azoknak melyik lénynél van a határ?
Figyelt kérdés
Szkeptikusok most azonnal kattintsanak másik kérdésre! Akik hisznek az ilyesmiben: meddig tartjátok lehetségesnek a természetfeletti lényeket? Mi a legmerészebb amit még elhisztek? Mi késztet arra hogy higyjetek az ilyesmiben? És ha pl. : a haverod, vagy csajod, pasid beköpné, hogy ő vámpír vagy hasonló, hogy reagálnál?2010. máj. 30. 20:34
21/30 anonim válasza:
Házivizilovak
Medvedisznóember
Tóth Mari
Az Elmúlt Karácsonyok Szelleme
ezekben nagyon hiszek, láttam is őket
22/30 anonim válasza:
én az összes ilyen dologban hiszek és szellemekkel kapcsolatos dolgok történtek velem és eléggé félek/féltem ilyen témákban...
23/30 anonim válasza:
Ja, hogy azok ott kinn mind emberek? Fúj, micsoda időket élünk...
24/30 anonim válasza:
én egészen addig tök szkeptikus voltam amíg nem mondta az egyik exem, hogy energiavámpír... lehet hogy ez nem annyira természetfeletti, de abszolut hülyének néztem:D soha nem hallottam még ennél nagyobb hülyeséget... és ahogy elkezdtem figyelni, egyre több dolgott vettem észre rajta és magamon is ha vele vagyok... és tényleg igaza volt a másfél év amíg vele voltam teljesen lefárasztott idegileg, testileg lelkileg minden módon ahogy ki lehet fáradni... szóval ezek után azt hiszem már minden valószínű....
25/30 anonim válasza:
Előző: jól gondolom, ha nem mondta volna, akkor nincs energiavámpír? :)
26/30 anonim válasza:
Én is hiszek a...
medvedisznóemberekben csak errefelé ugy hííjják hogy hentes
és nálam a felső határ az babinéni
27/30 anonim válasza:
Hmm...Vámpír, vérfarkas a határ... Vámpírokban azért hiszek, mert olvastam róluk legendát, márpedig a legendáknak lehet valóságalapjuk, és ha megnézzük a hátterét, nem lehet minden véletlen egybeesés...A vérfarkasokban meg azért hiszek...Mert ez is egy legenda, ami szellemekkel is kapcsolatos...
28/30 anonim válasza:
kiszek:
szellem
vámpír
ufo
démon
angyal
ördög
30/30 M@x válasza:
szellemek, ufok, Loch Nessi szörny, chupacabra, angyal, vonzás törvénye, vámpír talán, vérfarkas talán, démon, kopogószellem,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!