Aki hisz bennük, azoknak melyik lénynél van a határ?
Figyelt kérdés
Szkeptikusok most azonnal kattintsanak másik kérdésre! Akik hisznek az ilyesmiben: meddig tartjátok lehetségesnek a természetfeletti lényeket? Mi a legmerészebb amit még elhisztek? Mi késztet arra hogy higyjetek az ilyesmiben? És ha pl. : a haverod, vagy csajod, pasid beköpné, hogy ő vámpír vagy hasonló, hogy reagálnál?2010. máj. 30. 20:34
11/30 anonim válasza:
Tvájlájt powa, jeeeeee! :)
Én a házivizilovakban is hiszek, meg abban, hogy éjszakánként a dj-k átváltoznak sárkánnyá, hogy legyakják a népet.
Buffy forevör, muhaha
12/30 A kérdező kommentje:
kedves 23:53 azoktól kérdeztem akik hisznek az ilyesmiben, sztem hozzád nem szólt a kérdés
2010. máj. 31. 00:10
13/30 anonim válasza:
Én hiszek az angyalokban és a szellemekben is. Viszont ilyen vámpíros dolgokban nem.
21/L
14/30 anonim válasza:
hiszem, hogy letezik elet a foldon kivul, de tuti nem jonnek hozzank latogatoba..:D masban nem hiszek
15/30 anonim válasza:
A szellemekben hiszek,mert láttam,a földönkívüliekben hiszek,mert logikus,az angyalokban megintcsak hiszek,mert érzem őket,segítenek,ha kérem,Istenben hiszek,de nem a bibliaiban,hanem az intelligens energiában,vámpírokról még nem tapasztaltam semmi logikusat,ha valaki azt mondaná nekem,ő vámpir,akkor ráhagynám,vagy azt mondanám,lehetséges,amíg nem bizonyítja be,nem fogom hinni..vérfarkast is csak akkor hiszem,ha teliholdkor szőrös lessz az orrom előtt..addig csak a lehetőséget adom meg,hogy létezzenek!Bizonyítékot kérnék..
16/30 anonim válasza:
mondhatni valamennyi lényben hiszek, de nem úgy mint a mostani divatos felfogásuk mutatja:
egy vámpír nem fog beleszerelmesedni egy emberbe illetve nem fogja vissza magát, ha megéhezik, csak mert fura érzései lesznek.
Egy vámpírnak nincsenek érzései. Ő a hideg logika maga.
17/30 anonim válasza:
Én mondjuk még hiszek az ENERGIA vámpirokban is! Azok tényleg léteznek.
18/30 anonim válasza:
Energia vámpirizálás inkább képesség, mint "faj", persze sokszor automatikus a működése, de lehet tudatosan alkalmazni, vagy finomítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!