Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ez ugye nem démon volt?

Ez ugye nem démon volt?

Figyelt kérdés

Ha csak hülyeséget tudsz írni el se olvasd és ne is írj semmit!

Nemrég költöztünk ebbe a házba. Nem a legjobb érzés itthon lenni...csináltam hangfelvételt is mert kíváncsi voltam. Azt mondta h "nem segíthet rajtad senki!" kicsit beparáztam. Amióta ebben a házban lakunk érzem h valaki követ de nem látok senkit. Olvastam már h a démonok nem a házat hanem az embert szállják meg. Én először arra gondoltam de ugye tévedek?

15/F

2010. máj. 30. 13:24
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
32%
Ja és van barátnőd? xDDD
2010. máj. 30. 20:12
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj, nem törvényszerű, hogy démon. Lehet más szellemi lény is, bár tény hogy fenyegető, de biztosan el is űzhető. Ha démonra gyanakszol, érdeme átgondolni küldte-e valaki vagy hívtad-e... ez utóbbi csak akkor fontos, ha találhatott valami célt általad, másként visszatért volna a pokolba. Lehet hogy túl sokat foglalkozol a témával.. ez figyelmet kelthet.

Én most készülök egy tükrös nézelődésre, mert kb egy hónapja itthon a becenevemet suttogta valami fényes nappal, a héten pedig két éjszaka is nyugtalan volt: egyik éjjel folyamatosan, csaknem ritmikusan felzengő tompa, kissé hm.. rekedtes sikolásfélét hallottam, mint amilyen egy fordított fékezés levegőáramlása, és semmiéle magyarázatot nem találtam rá, másrészt meg volt hogy jelenlétet éreztem a szobámban... valami fenyegetőt, emberszerűt.

Ez azért furcsa, mert már nagyon régóta fennáll egy burok a ház körül, ami kirekeszti a lényeket, igaz jóideje nem erősítettem rá.

2010. máj. 31. 14:15
 23/31 anonim válasza:
Jaj de szánalmas vagy! Ezt nem az Investigition (vagy nem tudom hogy kell írni) Discoverin láttad? Mert ott volt egy csaj aki ugyanezt mondta neki a démon. És a végén kiderült, hogy démon volt. Nem akarlak megbántani, de ezt szerintem onnan vetted, A film címe egyébként Szellemjárás!
2010. jún. 3. 20:34
 24/31 A kérdező kommentje:
Nem nagyon érdekelnek a szellemek amúgy. Az egyik haverom elkezdett róluk beszélni énmeg utána néztem. Megkérdeztem egy szakértőt és nem az.Rossz szellem volt de vége. Bocs
2010. jún. 3. 20:37
 25/31 anonim válasza:
Tudod,lehet hogy csak nagyon megviselt az atkoltozes vagy van valami problemad,mert ha azt mondta(es ha igaz) hogy : ugy sem segithet rajtad senki,azt jelenti hogy elkene a segitseg,lehet valami trauma vagy ilyesmi.Probalj meg nem gondolni arra demonra,gondold azt hogy a hazban teljesen bekesseg van es nem bathat teged senki.mertaki keress talal.:P
2010. jún. 3. 20:37
 26/31 anonim ***** válasza:

mutasd már meg azt a felvételt

töltsd fel valahova

2010. jún. 5. 22:36
 27/31 anonim ***** válasza:
0%
Ember már 15 vagy majdnem férfi és még hiszel ilyen szarokban? Én hiszem ha látom velem is történt sok hülyeség de akkor mindenr volt magyarázat! Vigyázz me követ az El Chupacabra!!!!!!!!!
2010. jún. 6. 16:09
 28/31 anonim ***** válasza:
attol is függ h milyen hangfelvétel!tényleg ..mit és hogy vetted fel??
2010. jún. 6. 20:24
 29/31 anonim ***** válasza:

öö..én hiszek az ilyesmibe,mert velem is történtek már furcsa dolgok de nem démonok vagy mi..

mellesleg,láttad,hogy nemtudom hányan mondták,hogy felvételt kérnek(ÉNIS!!!)..válaszoltál is valamit,hogy a szellemek nem érdekelnek,de nem gyanús szerinted hogy a felvételröl szót sem ejtettél mikor mindenki azt kéri?..magyarul hazudsz.

FAKE.

2010. jún. 10. 19:24
 30/31 A kérdező kommentje:

Fake, fake, fake.

Már nem kell a segítségetek mondtam :) és nem fogom az orrotokra kötni mert már segítettek. Amúgy már nem kell több válasz, nem rakok fel semmit. Tehát most akkor hazudok...oké :).

FAKE

2010. jún. 10. 21:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!