Ez ugye nem démon volt?
Ha csak hülyeséget tudsz írni el se olvasd és ne is írj semmit!
Nemrég költöztünk ebbe a házba. Nem a legjobb érzés itthon lenni...csináltam hangfelvételt is mert kíváncsi voltam. Azt mondta h "nem segíthet rajtad senki!" kicsit beparáztam. Amióta ebben a házban lakunk érzem h valaki követ de nem látok senkit. Olvastam már h a démonok nem a házat hanem az embert szállják meg. Én először arra gondoltam de ugye tévedek?
15/F
Ne aggódj, nem törvényszerű, hogy démon. Lehet más szellemi lény is, bár tény hogy fenyegető, de biztosan el is űzhető. Ha démonra gyanakszol, érdeme átgondolni küldte-e valaki vagy hívtad-e... ez utóbbi csak akkor fontos, ha találhatott valami célt általad, másként visszatért volna a pokolba. Lehet hogy túl sokat foglalkozol a témával.. ez figyelmet kelthet.
Én most készülök egy tükrös nézelődésre, mert kb egy hónapja itthon a becenevemet suttogta valami fényes nappal, a héten pedig két éjszaka is nyugtalan volt: egyik éjjel folyamatosan, csaknem ritmikusan felzengő tompa, kissé hm.. rekedtes sikolásfélét hallottam, mint amilyen egy fordított fékezés levegőáramlása, és semmiéle magyarázatot nem találtam rá, másrészt meg volt hogy jelenlétet éreztem a szobámban... valami fenyegetőt, emberszerűt.
Ez azért furcsa, mert már nagyon régóta fennáll egy burok a ház körül, ami kirekeszti a lényeket, igaz jóideje nem erősítettem rá.
mutasd már meg azt a felvételt
töltsd fel valahova
öö..én hiszek az ilyesmibe,mert velem is történtek már furcsa dolgok de nem démonok vagy mi..
mellesleg,láttad,hogy nemtudom hányan mondták,hogy felvételt kérnek(ÉNIS!!!)..válaszoltál is valamit,hogy a szellemek nem érdekelnek,de nem gyanús szerinted hogy a felvételröl szót sem ejtettél mikor mindenki azt kéri?..magyarul hazudsz.
FAKE.
Fake, fake, fake.
Már nem kell a segítségetek mondtam :) és nem fogom az orrotokra kötni mert már segítettek. Amúgy már nem kell több válasz, nem rakok fel semmit. Tehát most akkor hazudok...oké :).
FAKE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!