Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ez ugye nem démon volt?

Ez ugye nem démon volt?

Figyelt kérdés

Ha csak hülyeséget tudsz írni el se olvasd és ne is írj semmit!

Nemrég költöztünk ebbe a házba. Nem a legjobb érzés itthon lenni...csináltam hangfelvételt is mert kíváncsi voltam. Azt mondta h "nem segíthet rajtad senki!" kicsit beparáztam. Amióta ebben a házban lakunk érzem h valaki követ de nem látok senkit. Olvastam már h a démonok nem a házat hanem az embert szállják meg. Én először arra gondoltam de ugye tévedek?

15/F

2010. máj. 30. 13:24
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
86%
ez durva:Ssztem démon vagy rossz szellem...mindenképpen el kell onnan űzni,vagy nem lesz vmi jó életetek abban a házban:S
2010. máj. 30. 13:30
 2/31 anonim válasza:
7%
Hulyeseg. Nemertem hogy tudsz ilyeneket hinni....Nem vagyok nagyon vallasos ember de akkoris ez mar szanalmas...Teged az ordog szallt meg.Demonok meg minden ilyen hulyesegek nem leteznek....es ha valoban fiu vagy akkor szedd ossze magad mert ez hulyeseg legy ferfi...es a legfontsabb KERD ISTEN SEGITSEGET
2010. máj. 30. 13:36
 3/31 anonim ***** válasza:
95%
nem bírnád feltölteni valahova, hogy mi is meghallgathassuk?
2010. máj. 30. 13:40
 4/31 anonim ***** válasza:
95%
Igen,ez a feltöltés az jó ötlet. Egyébként szerintem az lenne a legjobb,ha valami szakértőhöz fordulnál.
2010. máj. 30. 13:41
 5/31 anonim ***** válasza:
94%
Feltöltenéd valahova?
2010. máj. 30. 13:43
 6/31 anonim ***** válasza:
81%

13:36-os az egyház elismeri a démonok létezését mint a sátán szolgái vezérük Belzebub. Testük nincs és földközelben laknak.

A Biblia tisztátalan ill. gonosz szellemként nevezi. A legtöbb démon képes a tudat befolyásolására,mások megszállására. Mint a szellemekkel a démonokkal is minden nép mitológiájában találkozhatunk. Jézus Krisztus szolgálatának szerves része volt a démonok kiűzése az emberekből,ezt a tudást mindenkivel megosztotta aki benne hisz.

A mai keresztények között a Bibliát isteni tekintéllyel rendelkező, ihletett műnek elfogadók között továbbra sem vitatott a démonok létezése, sem az, hogy a Jézus nevébe vetett hit által azokat ki lehet űzni.

2010. máj. 30. 13:53
 7/31 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem csak túlreagálod!Ahol démonokat keresel ott démonokat fogsz találni!

Azért arra a felvételre én is kíváncsi lennék!

2010. máj. 30. 13:55
 8/31 anonim ***** válasza:
95%
csatlakozom: felvételt kérünk!
2010. máj. 30. 14:10
 9/31 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem ez csak egy fake. Már mióta nem adott felvételt a kedves kérdező...
2010. máj. 30. 14:11
 10/31 anonim ***** válasza:
42%
vagy fake vagy elkapta a kérdezőt a démon :O
2010. máj. 30. 14:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!