Ez ugye nem démon volt?
Ha csak hülyeséget tudsz írni el se olvasd és ne is írj semmit!
Nemrég költöztünk ebbe a házba. Nem a legjobb érzés itthon lenni...csináltam hangfelvételt is mert kíváncsi voltam. Azt mondta h "nem segíthet rajtad senki!" kicsit beparáztam. Amióta ebben a házban lakunk érzem h valaki követ de nem látok senkit. Olvastam már h a démonok nem a házat hanem az embert szállják meg. Én először arra gondoltam de ugye tévedek?
15/F
13:36-os az egyház elismeri a démonok létezését mint a sátán szolgái vezérük Belzebub. Testük nincs és földközelben laknak.
A Biblia tisztátalan ill. gonosz szellemként nevezi. A legtöbb démon képes a tudat befolyásolására,mások megszállására. Mint a szellemekkel a démonokkal is minden nép mitológiájában találkozhatunk. Jézus Krisztus szolgálatának szerves része volt a démonok kiűzése az emberekből,ezt a tudást mindenkivel megosztotta aki benne hisz.
A mai keresztények között a Bibliát isteni tekintéllyel rendelkező, ihletett műnek elfogadók között továbbra sem vitatott a démonok létezése, sem az, hogy a Jézus nevébe vetett hit által azokat ki lehet űzni.
Szerintem csak túlreagálod!Ahol démonokat keresel ott démonokat fogsz találni!
Azért arra a felvételre én is kíváncsi lennék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!