Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A só miért tartja távol az...

A só miért tartja távol az ártó természetfeletti lényeket?

Figyelt kérdés
2010. máj. 26. 09:45
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
79%
Hogy miért? Azt nem tudom. De ha Sam és Dean Winchester is ezt használja, akkor csak van benne valami... XD
2010. máj. 26. 17:22
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

13:38-as: Senki. Én sem. Viccből írta, a végén meg is jegyezte. Fogalmam sincs, de manapság az a divat, hogy minden, amit nem tudunk megmagyarázni, az "rezgés", meg "energia". Sehol. Ezt mondjuk nem feltétlenül gondolom, mert sokminden van, aminek van valóságlapja, mégsem kutatják - vagy ha mégis, nem feltétlenül használják. De, sokan a sótól lesznek nyugodtak, mert azt HISZIK, hogy a HITÜKBEN létező ártó szellemeket elűzi. Ez nem döntés, hanem hit.

(Az voltam, aki a karmikus rezgéses hozzászólást írta, bár nyilván nem volt nagy szellemi erőfeszítés kitalálni.)

2010. máj. 26. 17:31
 23/30 anonim ***** válasza:
54%
Hát engem nem a só nyugtat meg, hanem egy töltött sörétes puska mondjuk.Szerintem semmi különleges hatással nem rendelkezik a só.Viszont a kaja finom tőle, megér egy próbát.
2010. máj. 26. 20:10
 24/30 anonim válasza:
100%

The só must go on.

Amúgy földre szórva, növényölő szernek jó, távol tartja a bioszférát.

A tüdőbacit is távoltartja, mert van pl. sóaromás kezelés.

2010. jún. 2. 10:38
 25/30 anonim válasza:
100%
Mert a só a tisztaság jelképe, tehát a tisztaságot szimbolizálja.
2010. jún. 11. 18:00
 26/30 anonim válasza:
51%
mint laikus mondom de szerintem a só az élet viszonylagos ellensége...(lásd talaj sózás) talán ezért tarthatja távol a spirituális dolgokat is....
2010. jún. 25. 22:05
 27/30 anonim ***** válasza:
51%
Azért tartja távol a szelemeket, mert miután odaát kerültek, rájöttek, hogy igaza volt a háziorvosnak, mikor arra intette őket, hogy vigyázzanak a sóval. Nos, rájöttek, a dokinak igaza volt és most már óvakodnak a sok sótól. Sajnos utólag okos az ember.
2021. márc. 5. 17:33
 28/30 anonim ***** válasza:
Mert nagyon egészséges energia áramlik ki belőle.💥✨💨🧂
2021. márc. 5. 20:25
 29/30 anonim ***** válasza:

Közmondások, szólások és etimologiai ismeretek adhatnak némi támpontot az eredeti gondolatról.

Pl. a ☀️ fény, napfényisten neve Sol

Amikor vki nagyon bevan sózva, jelenti hogy nagyon menne már, tehát a szellem nem marad.

Sótlan ember, aki olyan ahogy az meghatározva van az értelmező szótárban; tehát a sótól a szellem kellemesebb attitűdöt tanúsít, úgymond nem veri le a sörösüveget, nem borítja fel a bilit.

2021. márc. 5. 21:29
 30/30 anonim ***** válasza:

Mert a só természetes tisztitószer. Innen ered ez a sztereotip elképzelés.

Nyilván kisebb szellemlényeket, el tud űzni. De magasabb szintűeket pl Démonokat már nem.

2021. márc. 6. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!