A só miért tartja távol az ártó természetfeletti lényeket?
Figyelt kérdés
2010. máj. 26. 09:45
11/30 anonim válasza:
lehet lehurrogni:/
nekem a bejárati ajtó mellettvan egy tálba kirakva só, az ajtó fölé pedig középre egy gerezd foghagyma tűvel beleszúrva..és működik... aki nem hisz benne annak kár is ezen az oldalon primitívkedni....le lehet pontozni
12/30 A kérdező kommentje:
Király!!!:D
2010. máj. 26. 11:57
13/30 anonim válasza:
A só nem tartja távol, sőt odavonzza őket, pl. a narancsbőrt. Szóval inkább te tartsd magad távol a sótól.
14/30 anonim válasza:
11:56- os:
a működik gondolom azt jelenti, hogy nem zavarnak meg ártó természetfeletti lények.
ezt jó hallani, de képzeld el, hogy nálam semmi nincs az ajtó fölé kirakva, és működik!
nem zavarnak az ártó természetfölötti lények... :)
15/30 A kérdező kommentje:
Ez a kis "elhárító" praktika segíthet azoknak akik nyugodtabbak ettől!"Ezeket" a dolgokat meg kell becsülni,egyre fontosabb az ember nyugalma!Valakinek már élmény ,ha nyugodt lehet egy kicsit!:/
2010. máj. 26. 12:21
17/30 A kérdező kommentje:
A Warlock című filmben is használja a főhős a sót,mint fegyvert a gonosz ellen!Sok horrorban és fantasyben előfordul!
2010. máj. 26. 13:17
18/30 anonim válasza:
Hát szerintem nem tartja. Van ilyen hagyomány igen, az szerint azért, mert a só "tiszta". Vagy valami ilyesmi. :D
19/30 anonim válasza:
:)))Én még a kérdést sem értem pontosan,ki is mérte ezt le pontosan és tette tudományos bizonyithato ténnyé?Én nem tudok rola,arrol sem hogy van olyan müszer v teszt amivel a szellemet le lehet mérni.Irta az egyik kommentelö h a nátriumklorid olyan karmikus rezgést bocsát ki,ami helyreállitja az univerzum rendjét és minden lelket visszateleportál a rendeltetési helyére.Mi az a karmikus rezgés ?És azt hol bizonyitották hogy a só aurája elviselhetetlen a szellemeknek?Nem gondoljátok hogy ha ennek lenne valosag alapja,vagy bizonyitva lenne valamelyik tudományágban már rég nem használlnák?A nyugalom roppant fontos az igaz,de nem a so miatt lesz bárki is nyugodt,hanem a döntéstöl hogy nyugodt lesz,ez roppant egyszeru.
20/30 A kérdező kommentje:
...ez így túl egyszerű...
2010. máj. 26. 13:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!