Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Tudományosan, van konkrét...

Tudományosan, van konkrét bizonyíték, az Angyalok létezésére?

Figyelt kérdés
A + kérdésem az volna,hogy látott már valaki Angyalt? Úgy értve álmában,vagy a valóságban, van olyan aki látott már, vagy találkozott Angyallal? A tudomány szerint lehetnek, dimenzió kapuk,az űrben? Valamint, Lehetséges? ... két azonos méretű antianyag,és anyag,mely egymáson fekszik,nem okozván annihilációt? És mi okozhatná ha lenne olyan fizikai jelenség?

2017. aug. 29. 01:32
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

Idézem... ""Az ok egyszerű. Bizonyára lemaradtál néhány ezer évnyi tudományfilozófiai fejlődésről, a mai tudománynak és annak módszertanának a kialakulásáról, valamint ennek logikus okairól."" Néhány ezer évre vissza tudsz emlékezni? Amikor nem adtak meg elég információt, hogy fenn maradhasson sok titok? Gondolod majd ha valaki tud valamit, elmondja nekünk? Gondolja, ha valaki rájönne az igazságra, elmondaná? Amit az iskolákban tanítanak a történelem óra,vagy éppen "Hittan óra" mind könyvek alapján jegyezték fel,mindegyik tudomány ágat 1-1 tudós,vagy filozófus fedte fel,de vajon nem titkolt el egyikük sem, Valami fontosat? Talán? Lehet! Ahogy "einstein" mondaná:.

-""Az emberek hajlamosak mindent elhinni,amit tanítanak nekik,de utána nézni a dolgoknak,és saját véleményt alkotni belőle,leigazolni,igaz-e "Az a bizonyos állítás"Már kevésbé megy nekik!""

-Ha keresné Einstein ezen állítását,mely ezt leírja,csoda volna,ha megtalálná! De van egy hely, ahol megvan! :)

2017. aug. 30. 13:46
 12/33 A kérdező kommentje:
Most akkor Közlöm, hogy az a gyermek én voltam évekkel ezelőtt,ki démonokat látott álmában! Garantálom, hogy nincs hírnevem,s sosem volt! Ahogy azt is garantálom, hogy velem ezek megtörténtek, s nem mesélt nekem senki ilyen lényekről,sosem engedtek filmet nézni kiskoromban,s szellemet is láttam 5 éves koromban,de akkor nem aludtam! Nincs semmilyen dolog,mely ezt okozta volna nálam! Nincsenek előzményei amiket láttam! Érdekli vajon, miért írtam, egy gyereket, aki látott valamit, s először miért nem mondtam egyből,hogy én voltam aki látta?Mert akkor senki nem hinné ,s nem is várom el! Amit láttam,azt csak én tudhatom! Amit tapasztaltam, csak én tapasztalhattam meg! Ha tetszik, ha nem. Léteznek ezek a lények s nem egy ember állítja, már évezredek óta! az a szellem,melyet én láttam kisgyermek koromban, egy emberi alak,aki egy lóháton ülve ,rám mosolygott,s átment a falon! életemben csak 1x fordult elő velem, s azóta soha! Rá akarok jönni mi az,s egykor kifogom deríteni! Egy biztos! A tudomány nem elég fejlett, ahhoz, hogy eme titokra fényt deríthessen! Van még mit tanulnunk! Mindannyiunknak!
2017. aug. 30. 13:58
 13/33 A kérdező kommentje:

10/14 válaszadónak!:.

A Tudományt,és a "feltételezetten látott dolgokat"melyet természet felettinek mondanának, ha létezne,nem lenne természet feletti,tehát konkrétan el se tudnánk képzelni! -Maga csak kifogást keres,hogy bele köthessen a témakörbe!

Igenis a tudományhoz tartozik,ez a kérdés,minden mely hit kérdése, Emberek sokaságának, megtapasztalásából eredő tudásának eredménye! Mely vélemények szerint Tudománynak minősül! Ezért szeretném megértetni önnel,hogy az egész tudomány ágat tekintve, a világunk, melyben együtt élünk,nagyon különleges,ahhoz viszonyítva, hogy meg akarjuk tanulni,ahelyett,hogy meg akarnánk tapasztalni a dolgokat.

-Mikor a "hadron" ütköztetőt elhíresztelték,mindenki be "pánikolt" ,hogy fekete lyukakat is okozhat,mégis kísérletbe vetették! És megtalálták,azt a részecskét, melyet gyanítottak, hogy létezhet,de nemtudták biztosra! Innen a gondolat, hogy mindent a tudósok sem tudhatnak, ebből eredően,többet kellene kísérletezni,ahhoz, hogy rálelhessenek,mi az a "dolog" ami, az Emberek gondolatát létre hozza,függetlenül attól, hogy tudják mely enzim mit csinál,hogy az ideg pályák hol futnak, de hogy miért viselkednek így? Miért csinálja, úgy ahogyan!?! Bele kellene mélyülni tudományosan! Az álmok és az éber elképzelések között mi a különbség? Milyen pszichológiai gondokat okozhatnak, s mitől, honnét erednek, a gondolatok! Bizton állítom, hogy nem tudunk eleget ahhoz,hogy teljes képet kapjunk az egész világról! Feltételezhetően rossz irányban terjedt el a tudomány egyik logikai sor elején! Így amit ma tudunk, annak még tört része sincs meg a tudás tárunkban!

-Nagyon megköszönném, ha nem provokálnának "érvetlen" érvekkel!

-A Tudomány nevében foglalkozni kell, ezekkel a dolgokkal is!

-Üdv!

2017. aug. 30. 14:32
 14/33 2*Sü ***** válasza:
77%

#13: Próbáld meg újra elolvasni a beidézett szöveget a kontextusában. A téma az volt, hogy amit ősi tudománynak hívsz, az mai értelemben miért nem tudomány. Az általad felvetett témák szóba sem jöttek.

(Nota bene, ha az ősi tudásból nem is minden, de részletek fennmaradtak. Igen leírva. És igen, ahogy írtam egy részük igazolást nyert, egy részükről kiderült, hogy hülyeség, egy részük meg olyan témakör, ami nem a tudomány által tárgyat témákhoz tartozik.)

> Ahogy "einstein" mondaná

Mondaná. Esetleg. Vagy nem. Mert ilyet tudtommal nem mondott. Viszont ettől még van az állításnak igazságtartalma, csak nem tudom miért kell Einstein szájába adni, ha nem hangzott el belőle. Menj, nézz utána, hogy létezik-e a kérdésedben szereplő jelenség, vizsgáld meg, végezz méréseket, alkoss modellt, képleteket. Hajrá!

> Most akkor Közlöm, hogy az a gyermek én voltam évekkel ezelőtt,ki démonokat látott álmában!

Néha én is álmodom furcsa dolgokat. Az agy megpróbálja az információkat rendezni. Ennek során furcsa asszociációk jöhetnek létre, és ez vizualizálódik álom formájában. De mindez semmit nem jelent, ez csak álom. Álmodtam én olyat is, hogy repülök, olyat is, hogy úszok a talajban. Természetesen ezek nem a valóságot tükrözik. Az már eléggé probléma, ha az álmok és a valóság megkülönböztetése problémát okoz.

> Nincsenek előzményei amiket láttam!

Vagy legalábbis nem emlékszel rá. (Mert 3 évesen hallottál valamit a másik szobában szóló tévéből.) Vagy nem is vált tudatossá (pl. egy képrészlet a falon egy múzeumban, amire tudatosan nem figyelsz fel, de mégis érzékeled). Furcsa dolog az emlékezet. Anno évekig vezettem blogot. Majd több év szünet következett, de valahogy a kezem közé akadt a régi blogomban közzétett írások archívuma. Meglepődve tapasztaltam, hogy amit pár héttel azelőtt egy új felismerésként éltem meg, arról tulajdonképpen már 7 éve írtam a blogomban. Kissé mellbevágó érzés volt, de érthető. Vagy volt bennem egy emlék bizonyos történésekről. Egy beszélgetésben előjött ez a régi történés, olyanok között, akik szintén ott voltak. Kiderült, hogy nem teljesen úgy történt minden, ahogy én arra emlékeztem. Tehát ennyit a „nincsenek előzményei, amiket láttam” kijelentésről.

> Léteznek ezek a lények s nem egy ember állítja, már évezredek óta!

Az emberi működés nem sokat változott évezredek óta. Az emberek jórészt hasonló dolgokról álmodnak. Bizonyos alvás közbeni jelenségeket ugyanúgy próbál az agy érthető formában megfogalmazni. Lásd: [link]

> Rá akarok jönni mi az,s egykor kifogom deríteni!

Segítek: Ez egy álom volt. Ezzel meg is oldottuk a rejtélyt.

> A tudomány nem elég fejlett, ahhoz, hogy eme titokra fényt deríthessen! Van még mit tanulnunk! Mindannyiunknak!

Kétségtelen, hogy a tudomány nem lezárt terület. Fog fejlődni. De nem – már elnézést – légből kapott ökörségek mentén.

~ ~ ~

Mondjuk már megint csapongsz össze-vissza. Először az angyalokról volt szó. Aztán hirtelen az anyag-antianyag annihilációról. Most meg álmokról és démonokról. Meg ősi tudományról. Szép kis turmix ez.

2017. aug. 30. 14:51
 15/33 anonim ***** válasza:
Mindent meg lehet magyarázni minden szemszögből. Ahol vagyok onnan látok valamit, de ahol te vagy onnan lehet, hogy nem láthatod ès fordítva.
2017. aug. 30. 18:27
 16/33 A kérdező kommentje:
Utóbbi válaszadó a nézőpontunk, nem ugyan olyan, ebben igazad van! Valóban igaz,hogy nem látod az össze függéseket,és sokan mások sem,de én igen,összetetten gondolkodok és összetett kérdésem volt,már aki érti a lényeget. :) De arra végkép nincs magyarázat, miért láttam szellemet ,kis koromban éber állapotban!?!? Nincs előzménye! És amit te annak véltél,ott sem volt,tehát egyik teóriája sem egyezett.Nem voltam kiskoromban sem,olyan helyen, hogy ilyeneket láthassak! Utána érdeklődtem,szüleim tudják,hogy mit nem láthattam! Garantáltan ismerem ezeket az információkat,mely körülöttem zajlott! Ha lett volna valami előzménye,már rég tudnék róla! Felkutattam, a lehetségesnek vélt dolgokat,de nincs nyoma,egyik Furcsa álmomnak sem,és a benne szereplőinek, előzményesen láthattam-e,vagy sem! Tehát,nincs előzménye a látott álom lények esetében,honnét jöhetett volna az álom! Ez biztos! Évek óta foglalkoztat a téma,összetetten. Igen valóban elkezdtem beszélni az anyag,antianyagról,de a lényegét tekintve, bizonyítékokat keresek,arra vonatkozólag,hogy valahol ezek a feltételezett,és amiket én is láttam lényeket,talán szellem világ,de akár az is lehet ,hogy a tudomány rá is bukkanhatna,egy másik tér idő zónára,mely a kvantum fizikához lehetne kapcsolni,melyben még nem sok az információ! Persze Nem szellemvilágnak neveznénk, mint az ezotériások,hanem lenne, egy különlegesebb neve! Egy felfedezés,mely új értelmet nyerne, az emberiségnek! Tehát ez esetben, lehetséges egy hely,melynek felkutatásán tevékenykedek,keresgélek. Elméleteket keresek,melyek bizonyítanák,a lehetségességét ezeknek az összetett dolgoknak! Most leírom,mi volt az okom arra,hogy összetettem a tudomány ággal ezt a kis kérdés sort,melyet sokan "ezotériai" kérdésnek vélnek! Úgy gondolom, Kutatni kellene még-e téren,mert nagyon közel állnék,a gondolat menettel,de nincs olyan tudomány ág,mely foglalkozna a természet felettinek tűnő,természettel! Nincs semmilyen természet feletti! Ezt én is tudom! Ez a sok múltbéli esemény sarkallott arra,hogy a tudomány segítségével kutassam fel,miért van ennyi hit rendszer,ha nincs alapja,de valami mégis van! Az emberek hozzá állása,a végbemenő dolgokhoz, -ill... eseményekhez! Ezzel vannak nagy gondok!
2017. aug. 30. 21:33
 17/33 A kérdező kommentje:

Mit nem lehet érteni rajta? :D A dimenzió kaput nem írtam, csak azt, hogy másik tér dimenzió létezhet,s ott is kialakulhatott,egyfajta életforma,ahol létezhetnek az angyalok,és ehhez hasonló furcsa lények,melyekről több vallás is kialakult! És ha megtalálnánk ezt a helyet,beláthatnánk a világukba! Erről beszéltem eddig is! Lehet hogy képtelenség felfogni, de arról,már nem tehetek... Érti már uram? Ezt fel kell kutatni! Nem lehetetlen elmélet,de valahol el kel kezdeni kutatni ez után a tér után! Na hogy nagyjából meg tessék érteni,miről is volna szó.... :)

Van ugye a mi világunk,a föld,a tejút rendszer stb... ez a világ anyagból való,ha antianyaggal találkozik megsemmisül..."Annihilálódik" Na most... ,ha tudjuk,hogy a fekete lyukak közelében van Antianyag,akkor tudjuk, hogy a fekete lyuk hatása a nagy mágneses mező révén magába szippantja az antianyagot is.

Így nem engedi találkozni az anyaggal,A fekete lyuk közelében,lelassul az esemény zóna,megtörik a fény.

Na most ha kiderülne,hogy a fekete lyukakban több az antianyag,akkor legalább megtudnánk,miért nem pusztult el az anyagi világunk. Azt hallottam,ha antianyag,egyesül anyaggal,a megsemmisülésének következtében kiegyenlítik egymást, s összekapcsolódnak érti már? "mint a legó" összekapcsolódik,s kiegyenlítődik,tehát megsemmisül! Annihiláció keletkezik! No de, most jön a lényeg!

-"Az Anyag és energia felcserélhető", és "(Az anyag nem vész el,csak át alakul!)" gondolom ez rémlik! Na most ha nem semmisülnek meg, mert csak át alakul,akkor mivé alakulhat át? Lehetséges,hogy van egy párhuzamos univerzum,ami úgy működik,mint a miénk? Ami részben a mi világunkon fekszik,és nem semmisül,meg? Ez a világ a fény világa, ahol a gondolat és a fény, egyenrangú sebességben léteznek,s formálják azt a világot,s az ott élő lényeket. Feltételezvén, hogy az anyag, nem vész el,csak át alakul! Létezhet olyan világ is,ahol ilyen lények élhetnek! Remélem ,felfogásilag rendben! ;)

2017. aug. 31. 02:09
 18/33 Tom Benko ***** válasza:

SUbscribed just for fun.

A feketek lyuk nagy mágneses mezeje?! Jó lesz az gravitációnak is. Amit hablatyolsz, az kb. az idő rövid történetéből zanzásított cikk kivonatának hibás felidézése. Igen, lehetséges, hogy az eseményhorizont szűk környezetében keletkeznek részecskepárok, de ezek egyike beleesik a lyukba, innentől nincs sok értelme foglalkozni vele, számunkra elveszett. Ha anyagot és antianyagot egymás közelében tartunk, akkor amint lehet annihilálódnak. Különösen, ha van lehetőségük érintkezni.

A többi is no comment, ha lesz hangulatom, még írogatok.

2017. aug. 31. 11:51
 19/33 A kérdező kommentje:
A kaput nem szándékoztam kifejteni,valóban! Azt nem a hozzászóláshoz írtam,mivel nem arra válaszoltam ezt a kapu témát! "jelképesen" írtam a kaput,a címsorban,hisz valahol kell lennie egy rétegnek, ahol át lehetne pillantani...
2017. aug. 31. 12:32
 20/33 A kérdező kommentje:
-.-" Szánalmas...nem egy szón kéne leragadnia,hanem felfogni a lényeget,miről is irkáltunk eddig! -.-"
2017. aug. 31. 12:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!