Akik hisznek a szellemekben, elmondanák nekem, hogy mik ők? Hogy hol tartozkódnak? Hogy néznek ki?
Figyelt kérdés
2010. máj. 24. 08:50
21/25 anonim válasza:
Többféle szellem létezik, és az alakja szerintem függ attól is, hogy mi a feladata / milyen életet élt. Semmiképpen sem a lebegő lepedők xD Emberszerűek, de kicsit ködösnek látjuk őket, ha normál szellemek. Léteznek úgynevett hírvívők, akiknek nem látjuk az arcát, mert maszkkal eltakarják, és emelett fekete csuklya is van rajtuk. Vannak arc nélküli szellemek, azok a földön ragadt rossz lelkek, ők szerencsétlenséget hoznak, és persze még sokan vannak...
22/25 anonim válasza:
De igenis vannak földhözragadt szellemek, akik haláluk után is itt ragadtak. Ne mondj valamiről véleményt, amiről nem tudsz semmit!!!!!!!!!!! Mivel magyarázod akkor, hogy túléltem egy buszbalesetet csakis azért mert nem a buszsofőr mögötti szokásos ülőhelyemre ültem le, hanem szellemi sugallatra hátrébb ültem.?????????? Első hozzászóló voltam.
23/25 anonim válasza:
Nehéz eldöntenem hogy higgyek-e vagy sem különböző természetfeletti "dolgokban".Történtek meg velem is megmagyarázhatatlan dolgok,de nem kenem a másvilágra!:)
Minden esetre számomra izgalmas,érdekes,fantáziadús,elgondolkodtató témák ezek!
Nyitott vagyok a témára,ha nem másért, mert szórakoztató is!
24/25 anonim válasza:
11:32!!! ÚRISTEN , ez nagyon para....soha nem fogok szellmet idézni , és te hogy élted túl? Mit mondtatok a szülőknek , vagy a korházban hogy miért halltak meg??? :O
Én am. hiszek bennük ,és láttam már 1-2őt...sajnos.
25/25 anonim válasza:
A test csak egy porhuvely egy hely ahol a lelek lakik. Miutan meghal a test a lelek tovabball egy masik testben eled ujra. Van mikor emlekszik mit csinal hol jart elozo eleteben de van amikor nem emlekszik semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!