Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Akik hisznek a szellemekben,...

Akik hisznek a szellemekben, elmondanák nekem, hogy mik ők? Hogy hol tartozkódnak? Hogy néznek ki?

Figyelt kérdés
2010. máj. 24. 08:50
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
Hát igen azóta is gyógyszereket szedek basszus hiába mondjuk különböző fórumokon,hogy az ilyen dolgokat jobb kerülni.Ráadásul minden ember akit azóta ismertem meg két héten belül meghalt.Nemis barátkozok senkivel már 2 éve emiatt.Bár most válaszoltam neked nemtom mi vár rád,de légy óvatos.
2010. máj. 24. 11:35
 12/25 anonim ***** válasza:
Exorcism.
2010. máj. 24. 11:43
 13/25 A kérdező kommentje:
11:32, ne aggódj, nem foglalkozom ilyenekkel! Eszem ágába sincs szellemeket idézni. Csak kíváncsi voltam, hogy ki hogy vélekedik a szellemekről. Véleményem szerint nincsenek szellemek, csak TEST és LÉLEK. Ha a test meghal, tovább száll a túlvilágra (Menny és Pokol). A túlvilág nem olyan, mint egy lengő ajtó, hogy ide-oda mennek a szellemek/lelkek, hanem olyan, hogyha egyszer valaki meghal a lelke a túlvilágra jut és ott marad örökké és PONT! Szerintem ezek a szellemek akikről beszéltek démonok, akik csak ijesztegetnek és ártanak. Talán ők a Sátán "emberei" vagy nem tudom..
2010. máj. 24. 11:59
 14/25 A kérdező kommentje:

"Általában, de nem kizárólag emberi lelkek, akik még nem mentek haza, hanem itt tartózkodnak még valamiért. "

Mi ez a hülyeség már? Nincs olyan, hogy a lélek itt marad közöttünk valamiért (pl. valami befejezetlen ügy miatt). Ha meghal akkor nincs maradása ezen a világon, hanem tovább kell mennie. És onnan soha semmilyen körülmények között nincs visszaút!

2010. máj. 24. 12:02
 15/25 anonim ***** válasza:

kérdező szerintem túl naív vagy, emberek már évezredek óta foglalkoznak ördögűzéssel, már az egyiptomi kultúrától kezdve vannak írásos emlékeink róla.

és mivel magyarázod, hogy a keresztény egyház is a mai napig foglalkozik ördögűzéssel, és házak szentelésével? hm?

2010. máj. 24. 12:36
 16/25 A kérdező kommentje:
Talán a Sátán és a démonok miatt? Mert azok szállják meg az embereket és nem a szellemek :D
2010. máj. 24. 12:44
 17/25 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit nem lehet abból felfogni amit leírtam..
2010. máj. 24. 12:45
 18/25 anonim ***** válasza:
én egyetértek veled kérdező. Hiszek Istenben, és nem akarom/tudom elhinni, hogy Isten hagyná a 2 világ kveredését. Mindennek megvan a maga helye, az élő emberek sem tologatnak bútort a szellemek világában, akkor ők mégis minek jönnének ide? a rendezetlen ügyekről pedig...mégis mit értünk rendezetlen ügy alatt? onnantól, hogy valaki meghal, vége van minden földi dologknak, nincs töbé "ügye" ill ez az ügy áthárul a hozzátartozókra, és majd ők elintézik. Nekem a szeretett Nagyapám halt meg nemrég, és megmondom őszintén, nemérzem a jelenlétét, ami nagyon fáj. Próbálom bebeszélni magamnak, hogy valahonnan figyel és segít, de erre semmi bizonyítékom nincs. Néha érzem, hogy velem van, de félek csak összekeverem az iránta érzett szeretetemmel...bocs az offért
2010. máj. 24. 13:11
 19/25 A kérdező kommentje:
köszönöm a hozzászólásod :)
2010. máj. 24. 13:24
 20/25 anonim ***** válasza:

Egy kísértet egy halott személy (ritkábban állat) állítólagos megnyilvánulása. Az általános elképzelés szerint a kísértet az elhunyt személy testetlen szelleme vagy lelke, ami a Földön marad a halál után. Némely hagyomány szerint a kísértet csak az illető személyiségének maradványa és nincs közvetlen kapcsolatban szellemmel vagy lélekkel. A világ valamennyi kultúrája hordoz kísértetekről szóló történeteket, de különböznek az elképzeléseik arról, hogy pontosan mik is ők és hogy mennyiben valóságosak vagy csak a képzelet szülöttei. Olyan lények, melyek normális emberként élve élősködnek a még nem elhunyt emberek között. Állítólag tudnak átformálódni, emberi szemnek láthatatlanná, de a gépeket(pl. fényképezőgép, kamera) nem tudja becsapni.

A parapszichológia az anyagot, amiből a kísértetek vannak, "ektoplazmának" hívja.

2010. máj. 24. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!