Akik hisznek a szellemekben, elmondanák nekem, hogy mik ők? Hogy hol tartozkódnak? Hogy néznek ki?
"Hogy lehet ,még ma is ilyen ostobaságokban hinni?"
Úgy lehet, hogy évezredek óta, minden kultúrában, társadalomban (függetlenül egymástól) számos erre utaló jel, élmény, tapasztalat, megfigyelés halmozódott fel, amelyeket másképp nem lehet magyarázni.
09:51-es, mégis, mennyiben más, mint az, aki pl. egy keresztre feszített, majdnem teljesen meztelen, szakállás férfihoz imádkozik naponta többször?
Jogod van nem hinni bennünk, de ezért bárkit is sértegetni nincs!
Válaszolva:
Mik ők: Általában, de nem kizárólag emberi lelkek, akik még nem mentek haza, hanem itt tartózkodnak még valamiért.
Hol? Itt, csak épp az általunk érzékelhető világunk "osztott", a szellemi lények tudnak benne közlekedni a zavarásunk nélkül is, kivéve azokat, akik még kezdők e téren (és mégis ragaszkodnak egy helyhez).
Hogy néznek ki?
Megint külön kell választani a kísérteteket a normális lelkektől. A zavaró kísértetek okoznak valami optikai zavart, homályt, ettől láthatók egy kicsit, a profik nem láthatók, de normális módon és általában nincsenek itt.
A szellemvilágban a lelkek bármilyen formát fel tudnak venni, de ez más téma.
Ha nem muszáj, de vacakolj a kísértetekkel.
Ha muszáj, olvasd el ezt:
az árnyékvilág árnyékban van, nem szereti a napfényt, a fényt! ebből jön, hogy rosszindulatúak, tehát ha ilyeneket látsz, akkor kezdhetsz félni.
nem a semmiért félnek az emberek a szellemektől évezredek óta, mert mindig betegségekkel és balszerencsével járt a találkozásuk.
NE FOGLALKOZ ILYENEKKEL!
Egyszer idéztünk haverjaimmal szellemet. Tükrös módszer, vele szemben álltunk. Ekkor jött az árnyék.
Az egyik haverom elkezdett nyáladzani és rángatózni a földön, a másik pedig rá felvágta az ereit.
Csak én és egy másik haverom éltük túl, bár ő is kezd megörülni.
Mindenki másként látja. Én pl függönyszerű fehér áttetsző lényként látom őket, mások pedig emberi alakokat, főleg felsőtesteket. Nagy a szellemi erőm, így a gyengébbeket távol tudom tartani magamtól, amikkel eddig találkoztam.
félnek a kereszttől, és a rózsafüzértől, amit hordok.
többnyire átokmondáskor keletkeznek, vagy meghalt emberek emléklenyomatai a környezetben, amiket laikusok paranormális tevékenységnek neveznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!