Vannak ezek az "igaz történetes" horror filmek most ezek valójában azok?
Figyelt kérdés
Pl az american horror story új éveda most ha én tényleg elmennék oda ahol ez a roanok helység van akkor ott velem is lenne valami? Vagy a kisértet házas film is elvileg valós történeteken alapul ha most 2017be oda költöznék engem is megszálna valami gonosz lény? Meg az ördög űző is elvileg igaz történet.Tudnátok mondani még igaz történetes jó filmeket/horrorokat? És ma vajon mi lehet ezekkel a helyekkel házakkal? Már elüzték onnan a gonoszt és vége? :D vagy még mindog nem mer oda menni senki? Nagyon kiváncsi vagyok és szerintem vannak tulvilági lények jók és rosszal szóval nem olyan szemszögböl nézem a sztorit hogy tuti kamu,bár ezt azt lehet tettek hozzá,mindenesetre engem érdekel hogy mi a helyzet.2017. júl. 29. 20:52
11/11 anonim válasza:
marpedig igenis vannak a földön, csak nem ùgy kell elkepzelni, mint a filmekben, hidd el, ott vannak a politikában, irányítò emberekben, sorozatgyilkosokban, mindenütt. ez egy erő, amit nem látsz. nézd meg milyen világot élünk, proli dolog csak ìgy kijelenteni,hogy nem leteznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!