Ismertek igaz történetes horror filmet?
Figyelt kérdés
tudnátok mondani igaz történeten alapuló horror filmet?ami jó is?2013. júl. 28. 16:30
1/9 anonim válasza:
Texasi láncfűrészes (részben igaz)
2/9 A kérdező kommentje:
azt már láttam :) meg a paranormal activity-t is ami állítólag igaz :D de azért köszönöm :)
2013. júl. 28. 16:41
3/9 anonim válasza:
Tudtam hogy rögtön leírja valaki a texasi láncfűrészest. Nem igaz, nem történt ilyen. Meg nem is igazán horror az a film.
4/9 anonim válasza:
paranormal activity sem igaz, az Ideglelés sem történt meg.
5/9 anonim válasza:
"Nem igaz, nem történt ilyen."
De igaz, történt. Magát a gyilkost valódi személyről mintázták.
6/9 anonim válasza:
Egyébként ilyen film kb.
Halálhegy: A Djatlov-rejtély
Ördögűzés Emily Rose üdvéért
De rengeteg rémtörténet merít a valóságból, sajnos nem tudni, hogy pontosan honnan is és melyek ezek.
7/9 anonim válasza:
hát akkor megemlíthetem én is a Bárányok halgatnak filmet.mivel a sorozatgyilkos aki a nők bőréből csinált bőrcuccokat az is igaz.de amúgy a Zodiákus pl igaztörténet igaz h nem horror.
8/9 anonim válasza:
Kísértetjárás Connecticutban
Rettegés háza (Amityville Horror)
Fourth kind
Ennyit tudok magamtól. Ezeket még nem láttam:
Megszólít az éjszaka
Két test egy lélek
A vámpír árnyéka
A Pokolból
Kígyó és szivárvány
Henry - egy sorozatgyilkos portréja
Ördögűző
9/9 anonim válasza:
A texasi láncfűrészes egyébként többek közt egy magyar arcól szólt aki Bécsben fűrészelt szét embereket és a testrészeiket a Dunába dobta, de több forrásból építették fel azt a "mítoszt"? Talán ez a jó szó rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!