Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Melyik ez a horror film?

Melyik ez a horror film?

Figyelt kérdés

egy csalad bekoltozik egy hazba es szellemeket eszlelnek. kihivjak a papot ordoguzoket is. talalnak egy demont meg artalmatlan szellemeket.

elmennek nyaralni es a hazbol uvoltozeseket hallanak a szomszedok.

a vegen elkoltoznek egy masik hazba de ott is szellemek lesznek es ez lesz a vege.

az elejen azt mondtak igaz tortenet alapjan irodott.

melyik lehet ez a film?

2015. jún. 7. 14:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Így nem tudom megmondani, ezek a filmek elég egy kaptafára valók, valami jellegzetes részletet/különleges díszletet tudnál belőle leírni?Vagy kik voltak, milyenek voltak a főszereplők?Hogy néztek ki?
2015. jún. 7. 14:41
 2/11 Daniel Daniel válasza:
Talán a Kísértetjárás Connecticutban című filmre gondolsz.?
2015. jún. 7. 15:06
 3/11 A kérdező kommentje:

Elsö:

azt hiszem a no szoke volt volt benne egy kislany is azt hiszem.

regies film, volt egy resz benne amikor a csavonak neki ugrott egy szellem es harcoltak ami vegul kiderult egy demon volt,egy szoke csaj.

volt olyan resz amikor ejszaka a szellem felemelte oket a levegob az agyon es leejtette oket. mar nem nagyon emlekszekra regen lattam.

masodik: nem az.

2015. jún. 7. 16:00
 4/11 anonim ***** válasza:
Szellemírtók
2015. jún. 7. 16:16
 5/11 A kérdező kommentje:
horror,nem.vigjatek!!
2015. jún. 7. 16:26
 6/11 anonim ***** válasza:
Akkor lehetséges, hogy a Rettegés háza, az Amityvill lehet az, nem?
2015. jún. 7. 19:58
 7/11 anonim ***** válasza:

Átkozottak otthona

[link]

2015. jún. 8. 19:37
 8/11 anonim válasza:
Nincs benne egy olyan rész mikor a csávó lefestette a falat mert koszos volt,de kiment wc-re és mire vissza ért megint olyan volt a fal?Rémlik nekem hogy láttam egy ilyen filmet,de nagyon régen láttam.
2015. jún. 18. 08:02
 9/11 anonim ***** válasza:
Elôzô, de volt benne, de nem a wc-re ment hanem csak elfordult. Különben a nô festette a falat :D
2015. jún. 18. 10:15
 10/11 anonim válasza:

Z amiben egy csalad bekoltozik egy hazba es szellemeket eszlelnek. kihivjak a papot ordoguzoket is. talalnak egy demont meg artalmatlan szellemeket.

elmennek nyaralni es a hazbol uvoltozeseket hallanak a szomszedok.

a vegen elkoltoznek egy masik hazba de ott is szellemek lesznek es ez lesz a vege

2015. jún. 26. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!