Tudotk valami IGAZ TÖRTÉNETET? (többi alul. )
Igaz történet valami durva, rémisztő, ijesztő esetről, ahol valamilyen természetfeletti dolog közbejátszott?! Tudjátok, mint amikor a horrorfilmeknél ki van írva hogy "Igaz történet alapján.." Valami olyan igaz történet történet, amiből könnyen lehetne horrorfilm.
Köszi:)
egyszer még hetedikes koromban voltunk táborozni az osztállyal.az osztály elment túrázni én meg egy másik csajjal ott maradtam,én azért mert asztmásként kikészültem volna,neki nem volt megfelelő lábbelije.voltak rajtunk kívül a táborban gimnazisták,akik azon a délutánon hagyták el a tábort.az ő tanáruk elhívott minket a házakhoz,amiket használtak,és a szemünk láttára zárta be,aztán megkért minket h a kulcsokat adjuk le,neki nincs ideje.leadtuk,aztán egész délután lustultunk a házakkal szemben levő függőágyon,amíg vissza nem ért az osztály.
este szalonnasütés volt,szal ehhez fel kellett menni egy emelkedős részen,mert ott volt a hely.kb 6an lementünk(köztük a csaj akivel délután is ketten voltunk)a dombon,és látjuk h abban a 3 házban,ami a előttünk kulccsal be lett zárva,és amit egész délután figyeltünk,égnek a villanyok...:D most gondold el azt a beszarást xD egyik gyerek visszament az ofőnek szólni,hátha elkerülte a figyelmünket és bement valaki vagy ilyesmi.eközben mi tovább figyeltük,és lekapcsolódtak,nem egyszerre.aztán az egyikben meg kétszer fel-le.o.O aztán egyszer megállt felkapcsolva.odaért az ofő mondja menjünk megnézni.lemegyünk,kb az út felénél lekapcs.még az ofő is megijedt xD ellenőrizte mind a három házat,mindegyik be volt zárva,benézett az ablakokon is de senki nem volt bent.másnap a portán vagy min megkérdeztük a kulcsokat és onnantól h leadtuk senki nem vitte el őket.
még most is a hideg futkos rajtam ha elmesélem:S durva volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!