Létezik a the reke vagy figyelő? Nagyon sok történetet hallottam róla mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
2013. jún. 28. 18:24
1/11 anonim válasza:
Ez olyan kérdés, mint a slenderman... Mindkettő alaposan témát átnéztem, és a figyelő szerintem nem létezik. Ez olyan "pszichológián alapul", hogy az illető egyre jobban félni fog a szörnytől. Magának beképzeli, hogy látja. Az erdőben, az ágya végén, mindenütt... Én a figyelőhöz hasonló szörnyről még egy jó pár éve, 10 évesen hallottam. Egy jó ideig nem mertem aludni, mert féltem tőle. Végül aztán ráeszméltem, hogy csak én találtam ki. XD
2/11 anonim válasza:
én is fílek ám a rekétűl ha idegyün agyoncsapom a fejszímmel
3/11 anonim válasza:
Nem, ezek csak creepypasták, más szóval kitalált ijesztgetésre szolgáló történetek.
Valaki ezt elhitte, és a lelki állapota nem volt túl stabil és beképzelt dolgokat, üldözési mániás lett.
4/11 anonim válasza:
rákerestem erre a "the reke"-re, és a guggoló fantomnak is nevezett szörnyről adott ki képeket a google. ez állítólag egy létező szörny, még régen olvastam az újságban, hogy egy vadász éjszaka találkozott ezzel a lénnyel az erdőben. nem tudom mennyi igaz ebből, de én is szeretek hasonló történeteket olvasni, így még majd utána fogok nézni :)
5/11 anonim válasza:
persze,még kép is van róla,itt a gyöngyszem [link]
6/11 anonim válasza:
7/11 A kérdező kommentje:
még jöhetnek válasazok;-)
2013. júl. 7. 13:16
8/11 anonim válasza:
Ugyanannyira valóságos mint Jason Voorhes vagy Freddy Krueger. Azaz semennyire.
9/11 anonim válasza:
Az a nyomorék Szefi hozta be ezt az őrületet a Slenderrel együtt és a sok hülye elhiszi. Egy öltönyös arcnélküli ember.. az...
10/11 SzaboBetty válasza:
Reke nem létezik, csak Rake. Szerintem létezik. De lehet hogy nem. Mondjuk nehéz kamu videókat készíteni róla. Írd be a Google-ba hogy: Szefistudio. Menj rá a csatornájára és találni fogsz olyat hogy: Legendák Nyomában-The Rake, a figyelő. Nézd meg. Csak ne este!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!