Írnátok szellem (közeli) történetet!?
20:13 asvagyok.
Kicsigyerekkoromota törtennek velem furcsasagok,es meg mielött barki futobolondnak nevezne,nem vagyok örült, se skizofren, teljesen egeszseges vagyok, es erröl papirom is van:-)
Ha mindent leirnek, akkor reggelig irhatnek. A lenyeg, hogy többször erzekeltem mar szellemeket, vagy tulvilagi lenyeket a közelemben, meg mielött barki belemkötne a szellem szo miatt, mindenkeppen olyan lenyeket, amik nem elök. Latni csak egyszer lattam egy lelket, anyosomek hazaban,tutira lattam, mert kesöbb anyosomfotot ismutatott,hogy azt a nöt lattam e, ö volt az. A legtöbbször csak ereztem, hogy nem vagyok egyedül, ezt a parom is tudja, mert ö is tapasztalta amiota együtt vagyunk, es kisebb koraban a fiam is, most 5 eves, mostanaban nem mondja. A nyaron ket honapot nalunk töltött a batyam a baratnöjevel, es ök is szokatlan, megmagyarazhatatlan dolgokat tapasztaltak, de csak akkor ha en is jelen voltam. A legtöbbször megalmodok dolgokat, emberekkel almodok akiket nem ismerek, es többször iskiderült mar, hogy ezek nemcsak hogy letezö emberek, de halottak mar. Megalmodtam mar valakinek a balesetet, es annak köszönhetöen, hogy idöben felhivtam, nem halt bele. Polyas koromban kiestem a mozeskosarbol amikor anyuek rokonlatogatoba akartak vinni,pontosan be a vonat kereketöl tiz centire. Nagyon megserültem, anyukam szerint akkor kaphattam meg ezt a kepesseget. Nem szeretem, söt utalom,hogy ilyen vagyok,mar a legtöbbször nemis erdekel, nem figyelek ezekre a dolgokra,kizaromezeket, ami viszont zavar, hogy sosincs olyan ejszakam,hogy ne almodnek, en mindig almodok, minden ejjel, es emlekszem is az almaimra.
Mielőtt valaki azt hinné nem vagyok bolond... és a tesóim sem azok..
Én egy 12éves lány vagyok.. és van 2 testvérem akik ikrek és 14 évesek..
nagyon sokat szoktunk sétálni erdőben. és nagyon szeretünk is.. mindig jó a levegő.. gyönyörű az erdő egy cseppet sem ilyesztő...:)
De egyszer nagyon nagyn különös volt...:O
Ahogy kiértünk a falunkbol be az erdőbe mind a hárman furcsa érzésre lettünk figyelmesek..
és olyan ijesztők voltak a fák meg minden...
Felhők jöttek az égre.. elsötétült minden..
mentünk tovább...
Nagyon bátor tesónk Eleanóra rá szedett xD
És találtunk egy furcs fehrszínű házat:ami nagyon ilyesztően nézett ki..Az egyik osztálytársamnak mikor meséltem ezt a történetet akkor mesélte hogy olyan kb 5 éves korában volt ott az apukájával és abbol a házbol jött ki egy magas erős ember és szolt nekik... ne menjenek be a házba és amíg ő elmegy vigyázzanak a házra.. -.-
és bement az erdőbe... nah már ez si furcs..
De most jön a legrosszabb része:
szoval odaértük az úgymond (elneveztük) "ilyesztő fehér házhoz" (előtte úgy vezet az út hogy fenyők vannak két oldalról hosszan) nagyon furi :O
Nah és az ablakban ahogy odanéztünk hátt úgy KB-ra..
egy "ember" nézett ki az ablakon és egy fekete kapucni volt a fején ahogy láttuk...
deeeeh!!!! arcábol semmit sem lehetett látni csak nagy sötétséget...
NAGYo nagyon gyorsan elkezdtünk futni... és mögöttünk mindig az a hang: mintha futott és sikított volna mögöttünk valaki....
mindig hátra néztünk de nem láttunk senkit..
mikorviszaértünk a faluba lelassítottunk...és elment rúlunk az a nyomás az a fura érzés...
EZ VOLT ÉLETÜNK LEGBORZASZTÓBB ÉLMÉNYE
MI LEHETETT EZ????????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!