Ti mit csinálnátok a helyemben?
Jól érzed! Ilyenkor történhet megszállás is.
Nem is jó ilyen helyekre járni. Én mindenképp imádkoznék, és áldást védelmet kérnék Jézus Krisztus által.
> Mit mondjak miért nem megyek? Azt nem akarom bevallani, hogy fosok tőle
Miért ne? Amúgy ki lehet fejezni ezt cizelláltabban. Mondjuk nem kedveled az ilyen jellegű filmeket, nem a te ízlésednek való, így nem éri meg neked pénzt kiadni rá. Inkább megnézel egy jó vígjátékot helyette.
> Aztán amióta olvastam igaz történeteket, meg láttam valós videókat youtube-on azóta félek ezektől.
Azért én jóval szkeptikusabb lennék ezekkel az „igaz” történtetekkel. Szerintem sokat mondok, ha 10%-uknak van valami tényleges valós alapja, és valószínű akkor sem pontosan az, amit mögé látnak az emberek. A legtöbb ilyen történet, videó csak jobb esetben a lájkjaidra, a nézettségedre vadászik, rosszabb esetben a pénzedre (ha pl. megveszel egy könyvet a témáról, stb…).
De önmagában a félelem okát kell megkeresni. Milyen negatív hatásai lennének rád, ha megnéznél egy ilyen filmet? Nagyobb eséllyel kísértene ettől egy szellem a házadban? Nem valószínű. Akkor tulajdonképpen mitől is félsz? A félelem egy hasznos érzés, mert figyelmeztet, hogy egy számodra veszélyes, negatív helyzetet kerülj el. Jelen esetben mi az a negatív helyzet, aminek az elkerülését indukálja a félelmed? Ha így nézed, valójában nincs okod a félelemre, hiszen egy filmről van szó.
> Meg nem akarok ilyeneket nézni, hátha a félelmemmel előidézek magam mellé valamit.
Ha annyi szellem lenne, ahány ember fél valamitől a világban, aligha férnénk el a sok szellemtől. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!