Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ti mit csinálnátok a helyemben?

Ti mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés
Barátaim el akarnak menni az új Poltergeistre. Mit mondjak miért nem megyek? Azt nem akarom bevallani, hogy fosok tőle :D azért fura, mert régen együtt néztünk ilyeneket (bár a régi Spielberg-félét se láttam) és nem féltem. Aztán amióta olvastam igaz történeteket, meg láttam valós videókat youtube-on azóta félek ezektől. Meg nem akarok ilyeneket nézni, hátha a félelmemmel előidézek magam mellé valamit. Na ha ezt így elmondanám beszarinak tartanának.

2015. jún. 2. 10:22
 1/5 anonim ***** válasza:
29%

Jól érzed! Ilyenkor történhet megszállás is.

Nem is jó ilyen helyekre járni. Én mindenképp imádkoznék, és áldást védelmet kérnék Jézus Krisztus által.

2015. jún. 2. 10:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Menj nyugodtan, nincsenek szellemek, nincs mitől félned.
2015. jún. 2. 11:27
 3/5 2xSü ***** válasza:
100%

> Mit mondjak miért nem megyek? Azt nem akarom bevallani, hogy fosok tőle

Miért ne? Amúgy ki lehet fejezni ezt cizelláltabban. Mondjuk nem kedveled az ilyen jellegű filmeket, nem a te ízlésednek való, így nem éri meg neked pénzt kiadni rá. Inkább megnézel egy jó vígjátékot helyette.

> Aztán amióta olvastam igaz történeteket, meg láttam valós videókat youtube-on azóta félek ezektől.

Azért én jóval szkeptikusabb lennék ezekkel az „igaz” történtetekkel. Szerintem sokat mondok, ha 10%-uknak van valami tényleges valós alapja, és valószínű akkor sem pontosan az, amit mögé látnak az emberek. A legtöbb ilyen történet, videó csak jobb esetben a lájkjaidra, a nézettségedre vadászik, rosszabb esetben a pénzedre (ha pl. megveszel egy könyvet a témáról, stb…).

De önmagában a félelem okát kell megkeresni. Milyen negatív hatásai lennének rád, ha megnéznél egy ilyen filmet? Nagyobb eséllyel kísértene ettől egy szellem a házadban? Nem valószínű. Akkor tulajdonképpen mitől is félsz? A félelem egy hasznos érzés, mert figyelmeztet, hogy egy számodra veszélyes, negatív helyzetet kerülj el. Jelen esetben mi az a negatív helyzet, aminek az elkerülését indukálja a félelmed? Ha így nézed, valójában nincs okod a félelemre, hiszen egy filmről van szó.

> Meg nem akarok ilyeneket nézni, hátha a félelmemmel előidézek magam mellé valamit.

Ha annyi szellem lenne, ahány ember fél valamitől a világban, aligha férnénk el a sok szellemtől. :-)

2015. jún. 2. 11:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Örülj neki hogy fosol tőle. Ez a lényege
2015. jún. 3. 09:11
 5/5 anonim ***** válasza:
De örülnék ha tudnék félni az ilyenektől. és a mai ijesztő filmek gagyi szarok 10 évente kijön 4-5 jó hollywoodi film, akkor ne nézz ázsiai horrotz mert ahhoz képest ez gyerek mese.
2015. jún. 13. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!