Ha egyszer szellem lesz belőlünk s néhányunk szelleme itt ragad a Földön ti mit csinálnátok?
Figyelt kérdés
Sokat gondolkodtam rajta. Lehet sose lesz ilyen. De ha mégis halálom után szellem leszek s itt maradok a Földön valami ok miatt, mit fogok csinálni? Unatkozni biztos nem. Emberek házába szeretnék bejutni és mindenféle apró tréfát követnék el. A tárgyakat arrébb tenném mikor nem veszik ésre, vagy elrejteném őket. Vagy ha többen összegyűlnének horror filmet nézni, s mikor a legijesztőbb rész következne piszkálgatnám a hajukat vagy a fülébe fujnék, hogy kicsit megijedjen. Jó móka volna. Nektek lehet nem tetszik az ötlet ...:D2014. ápr. 8. 09:16
1/15 anonim válasza:
Trollkodni fogsz, mint most is. Vagy már most szellem vagy?
3/15 anonim válasza:
Párszáz év után elunod a fülbefújogatást meg a cuccok arrébb pakolászását is. Utána mit csinálsz majd?
Én ezért nem szeretnék soha örökké élni. Irtó uncsi lehet egy idő után.
4/15 anonim válasza:
Én segítenék azoknak, akiken csak én tudnék segíteni! Nekem azért több örömöm lenne évszázadokig, de te ezt sohasem fogod megtudni...
5/15 A kérdező kommentje:
Ha egy idő után megunnám a rémisztgetést, akkor én is keresnék magányos, félős embereket, aztán akitől fél azt megleckéztetem. De csak egy kicsit
2014. ápr. 8. 11:01
6/15 anonim válasza:
Ha a tréfák kedvéért inkább nem mennél a fénybe rövid időn belül elveszne a lehetőséged a fénybe jutásra. Utána azt vennéd észre hogy nem kapsz sehonnan energiát, lemerülsz mint egy lapos elem ha nem csatlakozol rá élőkre akikből energiát meríthetsz. Így ők nem fogják tudni hogy mitől fáradtak mindig. Magányos és boldogtalan, elválasztott és szeretetlen leszel aki csak a segítségre vár hogy valaki átjuttassa a fénybe a szeretteihez. Tehát később már nem tűnik olyan bulinak a tréfa mint az elején.
7/15 Enesen89 válasza:
Nem maradsz 'itt'. Erre nincs esély sztem :)
8/15 Lenore Pein AsamiYuu válasza:
Nem tudom, hogy mit tennék, de nem is akarom tudni, mert ahhoz meg kellene halnom. Ahhoz meg nincs kedvem :D
9/15 A kérdező kommentje:
Nekem sincs kedvem meghalni, de egyszer eljön, s ezért gondoltam el, mi lesz ha így történik. De persze akkor nem ártatlanokat kísértenék, hanem szemét embereket.
2014. ápr. 8. 19:22
10/15 Zkocka válasza:
Ha ennyire meg akarod tudni keres egy medvét vagy ugorj le a 10. Ről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!