Minden éjjel és hajnalban bekapcsol a tv-m, miért?
Figyelt kérdés
Valószínű ír majd sok humor herold és jó fej de ember, de biztos lesz normális válasz is.
Tehát általában "félig" kapcsol be a tv, fekete (be van kapcsolva a box, mégsem mutat csatornát; de van hogy később igen), halványan világít és még a led is égve marad, mikor annak el kéne aludnia. Olyan, mintha kevés áramot kapna csak.
Hogy honnan tudom, hogy ez történik mikor alszom? Akkor kapcsol be, amikor felkelek, megfordulok stb....és nem, nem érek véletlenül sem a távirányítóhoz :)
Nem lehet, hogy szoftvert keres? Az enyém azt szokta hajnalban :D
2014. ápr. 3. 09:18
2/19 anonim válasza:
Szerintem nem okostévéje van a kérdezőnek, a nem okostévéken pedig nincs szoftver.
Nekem is be szokott kapcsolni a tévém, amit még érettségire(pontosabban az azt megelőző ballagás alkalmából) kaptam 18 évesen, idén pedig már 32 leszek. Szerintem ilyen 10-15 éves tv-knél ez már csak így megy.
Ha most kapnék egy nagyobb összeget, amivel lehetne egy modern tévét venni(az enyémnek még hatalmas a "doboza" és vagy 40 kg), akkor azonnal odaadnám egy rászorulónak, vagy ha nem kellene a kutyának se, akkor kidobnám a szemétbe,de így amíg végleg be nem döglik, addig marad.
2014. ápr. 3. 09:26
3/19 anonim válasza:
Éjszakára kapcsold ki, de ne a távirányítóval, hanem a készüléken levő gombbal.
2014. ápr. 3. 09:37
4/19 anonim válasza:
az sem mind1, milyen tv. ha régi, akkor azért, mert rossz...nekünk is 1x volt egy ilyesmi, egy nagyon régi tv-vel, hogy éjszaka közepén csak bekapcsolt. ha meg ez kizárt, akkor a box lehet a hibás, mert van 1-2 tv, amelyik automatikusan reagál a hozzá csatlakoztatott eszközhöz, és bekapcsol. régen voltak például ilyenek az azonos márkájú tv-k és videó vagy dvd lejátszók. bekapcsolod, és már be is kapcsol a tv is.
2014. ápr. 3. 09:44
5/19 Kései Sirató válasza:
Húzd ki éjszakára a konektorból - nem fog bekapcsolni.
2014. ápr. 3. 10:12
6/19 anonim válasza:
igen, ez érdekes kérdés, én is áramtalanítom, így esély nincs hogy bekapcsoljon.
próbáld ki, meglátod nem lesz ilyen.
2014. ápr. 3. 10:30
7/19 homo ludensz válasza:
Az is lehet hogy az elalvás időzítés nem vagy rosszul van beprogramozva ha egyáltalán a csatornakeresőn kívül valaki tudta is hogy mit miért nyomkod. A csatornakereső meg automatikus. Nekünk samsung smart tv.-k van de még soha nem azt művelte amit nem kértem tőle.
2014. ápr. 3. 10:37
8/19 anonim válasza:
Nyilván a set top box éjjel kikapcsol a tévé biztos (OSD )Alvás időzítő-re van állítva sztem te vagy valamelyik gyerek el állította neked és amikor a TV bekapcsol AV-ra van állítva a LED lámpa pedig addig világít, amíg ki nem kapcsold a készüléken található kikapcsoló gombbal. :DDD
2014. ápr. 3. 10:59
9/19 anonim válasza:
Nagyon régi tévém (még ilyen fadoboz jellegű) csinált ilyet bekrepálás előtt, de az rendesen be is kapcsolt (hangyaháborúra), és valahányszor kikapcsoltam, visszakapcsolt újra, amíg nem húztam ki a konnektorból.
Most is doboztévém van, én kinyomom rajta a standby gombot (zavar a led).
2014. ápr. 3. 11:13
10/19 anonim válasza:
Ja! ezek a régi tévék márcsak ilyenek az én testvéremé is ezt csinálta mindig ahányszor kikapcsolta visszakapcsolt neki valami processzor hibája volt hirtelenfelindulásból még a tv képernyőt is betörte két tévéjük volt abból csinálunk egyet. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!