Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Minden éjjel és hajnalban...

Minden éjjel és hajnalban bekapcsol a tv-m, miért?

Figyelt kérdés

Valószínű ír majd sok humor herold és jó fej de ember, de biztos lesz normális válasz is.

Tehát általában "félig" kapcsol be a tv, fekete (be van kapcsolva a box, mégsem mutat csatornát; de van hogy később igen), halványan világít és még a led is égve marad, mikor annak el kéne aludnia. Olyan, mintha kevés áramot kapna csak.

Hogy honnan tudom, hogy ez történik mikor alszom? Akkor kapcsol be, amikor felkelek, megfordulok stb....és nem, nem érek véletlenül sem a távirányítóhoz :)

27L

2014. ápr. 3. 08:32
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

:) a tv-m új, 2 éves sincs és szoftveres. Olyan is van igen, amikor az keres, de az más, nem igy csinál.

A led pedig nem vilagit csak kikapcsolt állapotban.

Gyerekem nincs, ezen kívül még megjegyzem, hogy nagy szaki vagyok és rajtam kívül más nagyobb szakik sem tudják a megoldást. Ezért gondoltam ezotéria témára :)

2014. ápr. 3. 12:13
 12/19 anonim válasza:
100%
Áramingadozás vagy áramszünet is előidézhet ilyet. Nekem igaz régi meg új tv-m is van és van úgy hogy magától visszakapcsol bár a te leírásod szerint ez nem olyan vagy csak kicsit megszédül a szoftveres része ilyenkor.
2014. ápr. 3. 15:31
 13/19 anonim válasza:
48%

Szerintem ez egy jel, valamit üzenni akar neked! Nem halt meg mostanság valakid? Lehet, hog ő kísért, vagy a tv előző gazdájának a szelleme! Vagy lehet, hogy valaki valamilyen módon a tv miatt halt meg, és ő kísért. Vagy ha loptad akkor az eredeti tulajdonosa.

Ui. : XD XD XDDDD

2014. ápr. 3. 17:14
 14/19 anonim ***** válasza:
32%

"Gyerekem nincs, ezen kívül még megjegyzem, hogy nagy szaki vagyok és rajtam kívül más nagyobb szakik sem tudják a megoldást. Ezért gondoltam ezotéria témára :)"

De lehet, hogyha egy műszaki fórumon tennéd fel ezt a kérdést, még szakmaibb választ kapnál. Amúgy én is a fentebb felsorolt magyarázatokra tudok gondolni:

szoftveres probléma, valami a tv-vel nem stimmel (attól, hogy új még lehet vele gond), esetleg az árammal van valami gebasz.

2014. ápr. 3. 19:52
 15/19 anonim ***** válasza:
71%
Biztos úgy van beállítva.
2014. ápr. 3. 23:09
 16/19 anonim válasza:
59%
a 13. valaszolonak igaza van :D
2014. ápr. 3. 23:50
 17/19 anonim ***** válasza:
62%
Ki akar belőle szakadni az éjjel-nappal Budapest éjjeli fele.
2014. ápr. 4. 23:54
 18/19 anonim ***** válasza:
Tápfeszültség hibára utaló jelenség. Ez fakadhat hálózat erőteljes ingadozásából, vagy a saját tápja halódik a TV-nek.
2014. ápr. 9. 13:46
 19/19 anonim válasza:
30%

Az attól függ!

Ha az RTL akkor Sebestyén Balázs akar neked üzenni!

Ha a TV2 akkor _Liptai CLaudia akar Randira hívni!

2014. ápr. 12. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!