Mi ez az egesz?! Noi megerzes vagy valami mas? Mindig tudom elore, ha valami rossz dolog tortenik velem.
Sokszor elore megalmodok dolgokat amik meg is tortennek.... szomszedom halalarol allmodtam, almomban kert tolem segitseget,hogy ertesitsem a rokonat, aki minden nap gondozta... 1 heten belul meghallt. a macskammal is ez volt a helyzet, megallmodtam es ra 2 hettel meghalt, amikor allmodtam vele akkor meg nem volt semi Baja... utana kb egy hettel lett nagyon rosszul es 3 nap mulva meghalt... a rossz dolgokat mindig elore megerzem.... eleg rossz kornyeken dolgoztam es mindig elore tudtam h valami szar fog tortenni, h bunyo lessz vagy barmi.... volt olyan is h egyszer csak olyan erzesem tamadt hazafele menet h engem le fognak loni, es mindenkepp "el kell bujnom".... hulyesegnek tartottam az egeszet, de megis azt ereztem h muszaj beallnom egy oszlop moge.. addig tiszta ideg voltam, amig be nem alltam... akk kicsit nyugodtabb lettem... reggel olvastam/hallottam a hirekben, hogy miutan eljott a buszom arrol a helyrol, ahol ramtort ez az erzes, 10 perccel ra lovoldozes volt ott.... En nem igazan hiszek a szellemekben, de nagyon sokszor erzem azt, hogy a Mamam es a Papam, akik sajnos mar reg meghalltak vigyanak ram...... Kerlek titeket, hogy aki barmit hozza tudna fuzni a dolgokhoz, akarmit, az irjon.... annyira szeretnek mar valami normalis magyarazatot kapni, azt is irhatjatok h hulye vagyok, de mi ez az egesz?1.... elore is koszonom!:D
(es megvalami... csak engem irrital, h nem koszonhetek es irhatok smiley-kat a kerdesbe?!:D)
18/L
Szia!
Szerintem valamien látó vagy,vagy hasonlo.Kiskorodban is történtek ilyenek,valameik felmenődnek volt hasonló képessége,mert ha igen akkor örökölted(ha jól tudom akkor lehetsz valamien látó,ha egyik ősöd is az volt)
Esetlieg ahogy te is irtad vigyáznak rád fentrőől.
akkor valszeg örökölted tőle
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!