Hajnali háromkor a kistestvérem ágya felett egy fekete lepedő lebegett és egy sóhajra lettünk figyelmesek. Mit jelenthet?
Szia
(Bocsi,de nincs ekezetem)
Azt irtad, hogy az elozo kistesodnal is tortent ilyen, szoval lehet ugyanugy a dedmamaja latogatta meg.
De ha nem igy van es feltek akkor tisztitsatok meg a hazat.
Jobb felni, mint megijedni.
Tisztitsasok meg az egesz lakast, takaritsatok ki mindent, szelloztetes, portalanitas, dobjatok ki mindent, amire mar nincs szuksegetek vagy rossz emlekeket ideznek vagyis negativ energiaja van (Padlas,pince,kamra , apro zugok)
Hasznaljatok illoolajokat, amelyek megerositik a lelketeket es eluldozik a rossz akaro szellemeket pl citrom, menta, levendula ( ezeket mar olcson megkapod a 100ftos boltokba vagy a kinai kerekbe kb 250-300ft)
Legyetek erosek es ne feljetek, mert arra oda vonzatok oket, lelkileg erzekenyebb emberekkel gyakrabban elofordul az ilyen.
Hasznaljatok tomjen fustolot, ez is kb 250-300 ft ugyanott, ahol fent irtam, ha nincs rendeljetek online, ennyit meger.
Fustoljetek ki vele az egesz lakast, minden zugot.
Es a legfontosabb ne szarjatok be egy lebego fekete pledtol, hanem igenis alljatok ki es harcoljatok, kapcsoljatok fel a lampat es mondjatok, hogy tunj el!
Ui: igazabol amiket irtam fustolo es illoolaj arat, azok csak a gagyibb minoseguek, de minel jobb minosegu annal erosebb.
Bar azoktol a gagyi illoolaj buzoktol, en is elfutnek.:D
Attol meg, hogy valami oknal fogva csak olyan emberek irnak, akik szkeptikusok, ez a helyes eljaras. De azert pontozatok meg le.
Yolo!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!