Sos mit tegyek tegnap valami rossz dolog a kozelembe kerult! Mi volt ez?
Figyelt kérdés
Fekete vagy sotet szinu leny/allat bent futott az erdoben es ereztem hogy meg akar tamadni engem.Mentem haza bulibol es itt Budapest kulteruletenel az ut melet van egy kis bozotos erdos resz, egyszer csak hallottam valamit és odaneztem, majdnem elajultam, egy fekete kb lo mereture saccoltam, de annal nagyobb volt lenyt lattam meg ami követ engem bent az erdoben.Eleinte csak kovetet de aztan elindult felem, majdnem szivrohamot kaptam, ekkor megijedtem annyira hogy atszaladtam az ut tuloldalara es a leny eltunt.Lehet csak egy nagy kutcsa volt de nagyon ilyeszto volt, lehet demon volt de en nem tudom nem ertek ezekhez a dolgokhoz azert kerdezem mi lehet mit kene tenni.Eleinte a kutya verzioval nyugtatam magam hogy csak egy nagy fekete kucsa kovetet de utana eszembe jutott a merete hogy az nem akkora volt mint egy kutyanak szerintem arto demont lattam nagyon felek mit tegyek mi volt ez?Ilyet eletemben nem latam nagyon felelmetes.2016. júl. 28. 13:28
1/7 A kérdező kommentje:
Bocsanat csak a nokoia telefonomon nincs ekezet mert nem magyar es nem tudok vele ekezetet irni.
2016. júl. 28. 13:31
2/7 A kérdező kommentje:
*nokia
2016. júl. 28. 13:31
3/7 anonim válasza:
Sokat ittal. Amúgy a démonok nem testben vannak, más fizikai síkon, és ezért "száll" meg az ördög vagy a démon, mert nincs fizikai teste. Amúgy meg nyugi, már elmúlt .
4/7 A kérdező kommentje:
nem ittam annyit hogy ennek kellet volna tortennie ez a loszeru akarmi meg ott volt es engem akart
2016. júl. 28. 14:21
5/7 Yog-Sothoth válasza:
Lehet,hogy tényleg egy nagy fekete kutya volt,ami pedig elég rossz ómen! A közeledő halált jelenti, én a helyedben félnék. :/
6/7 anonim válasza:
Valamilyen állat volt.Kutya vannak nagyobb termetűek is pl bernáthegyi. Aztán vaddisznó,róka akár még medve is mivel egy két példányt már lehetett Magyarországon találni. Ha négy lábon járt akkor mindenképpen állat volt. Ha két lábon járt akkor valami meg nagyobb darab ember aki akart valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!