Sokszor van olyan, hogy ha ideges leszek valakire, akkor egy kisebb rossz dolog történik vele. Ez lehet ezoterikus erő, vagy szimplán karma?
Szóval csak a mai nap 3 ilyen volt, barátnőm piszkált és "véletlenül" arcon kente magát alkoholos tollal, aztán amikor anya reklamált a jegyeim miatt, kifutott a víz a levesből, és a legjobb, amin nevettem, hogy bátyám bunkó volt velem, és kinyitotta a hűtőt es le is vert egy tányért.
Ez csak a mai nap, általában mindig történik valami hasonló, vannak álmaim, megérzéseim amik bejönnek. Kapcsolódhat ez is az én ezoterikus erőmhöz?
Ez nem erő, hanem mondhatni "az univerzum mindig kiegyenliti a számlát".
Nalam is van hogy mindig visszakapja az élettől a másik amit velem tett :)
Ilyen már velem is előfordult.
Néztük a kocsmában a Fradi-UTE meccset, egy valaki meg beszólt, hogy minden fradista bekaphatja.
Ideges lettem rá, és az illetővel egy "kisebb" rossz dolog történt.
Ha van Karma, aszerint éled le életed, a szabad választásod szerint.
Senki másra a te Karmádnak nincs közvetlen hatása. Még az sem az, ha kárörömöd miatt megutálnak.
Ne szédülj bele, hogy körülötted forog a Világmindenség.
Ki mit vet úgy arat. Csodák nincsenek.
Kívánj mindenkinek mindenkinek minden jót,
s meglátod neked is részed lesz benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!