Ha valaki vissza utazna a múlba és olyat tenne ami megtörtént és nagyon rossz dolog lett belölle, de ha valaki más tette volna meg ugyan azt akkor kisebb lenne a baj szóval minden féle képpen megtörtént?
Javaslom, fuss neki mégegyszer!
.
Nem kell visszautazni, elég emlékezni: amikor én égettem meg a kezem, nagy bajnak tartottam a hólyagot, viszont ha mással történt volna, lényegtelennek tekinteném.
Ha valaki visszautazna a múltba, akkor az csak úgy volna lehetséges, ha a múlt a jövőfelé folyna a jelenen keresztül. Gondolom ez evidens.
Ekkor két megállapítást lehet tenni:
a. a múlt már nem létezik
b. a múlt most is létezik a jelenben
Amennyiben a múlt már nem létezik, nincs hová utazni.
Az időről amit nem lehet visszaforgatni, ha feltesszük hogy mégis sikerül irányítani, akkor az emlékeid is a mútba kerülnek és te is.
Tehát ha 20 éves vagy és 15 évet fogsz ugrani, akkor 5 éves leszel. 21 év előtt meg nem fogsz létezni.
Amennyiben a múlt a jelenben létezik az már ezotéria kategória és párhuzamos dimenziók létét követeli, amik nem függetlenek egymástól.
Szerencsére az időutazás alatt nem azt kell érteni, amire gondolsz. Mert ilyen nincs.
Magyarul: időutazni nem a paradoxon miatt nem lehet.
Hanem azért hiszik páran, hogy lehet időutazni, mert paradoxonokat gyártanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!