Másnak jelent már meg egy fekete ilyen csúcsos fejű, piros szemű szellem?
Még kiskoromban volt,annyira valós volt,éjszaka az ablakomon kinyílt és bejött a szobámba. Annyira valós volt,tuti, h nem álmodtam.
Tényleg ilyen csúcsos, háromszög alakú feje volt, ilyen rombusz alakú piros szemei és lebegett nem tudom jobban körül írni.
Minden bizonnyal a geometria szelleme volt. Már jóval a matekórák előtt megkísértett téged.
Amúgy tényleg csak álmodhattad. Vannak nagyon élethű álmok és egy kisgyerek nem biztos, hogy teljes bizonysággal meg tudja különböztetni a valóságtól. Te akkor valósnak könyvelted el és így maradt meg az emlékezetedben az évek során.
6-os kérdezői válaszra. Nekemis volt ilyen álmon csak féligmeddig tudatos álom volt. Ugyan az a kupi volt a szobámba csak annyi változással hogy egy szellem ált a szoba közepén:D aztán mondtam magamba hogy most felébredek mert rossz álom és éreztem a szempilláimat is ekkor és kinyitottam a szemeim:D
Jó volt:D Azota nem volt ilyen:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!