Nagyon felek! Valami van a hazban!? (SOS! )
Sziasztok!
Amit most leirok az halal komoly es segitsetek kerlek....
Csak en es anyu vagyunk itthon....1 oraja mikor kint fekudtem a kertben kijott hozzam hogy voltam-e bent...Mondom nem voltam....es akkor mondta hogy a furdoszoba tukreben latott valakit elmenni a konyhanal a szobam fele....Egy ferfit latott feher vagy vilagos poloban...Rajtunk kivul senki mikcs itt es az egyetlen hely ahol be lehet jutni a hazba ott senki nem tudott bemenni mert egybol meghallom!
Talaltam egy oldalt hogy 10 jel arra hogy kisertet lakta hazban elsz....Tobb mint a fele igaz volt a hazunkra....1.Nagyon sokszor erzem hogy figyel valaki...megorulok tole...minden napom igy telik....2.Szinten nagyon sokszor van hogy valami targy mashol van vagy nincs meg...3.Hangulatingadozas....minden napos az egesz csaladban....4.Homerseklet valtozas...tegnap is volt ilyen...fekszek az agyban egyik pillanatban megsulok utana meg mar polot kellett felvennem....
Kerlek csak komoly valaszokat adjatok es ne azzal gyertek hogy kepzelodik anya mert nem!!
Segitsetek kerlek...
U.i.:Papam egy eve meghalt...nem reg volt nevnapja....arra is gondoltunk hogy talan.....ertitek...
Először bizonyosodj meg róla, hogy tényleg egy természetfeletti lény van-e a házban.
A legfontosabb, hogy ne félj, hiszen abból is táplálkozhatnak.
Sugározz pozitív energiákat, hallgass zenét, kösd le magad valamivel.
Valószínű, hogy a mami haluzott.
Ha te is észleled a kísértetet, akkor is lehet szó csoportos hallucinációról.
Ami fontos: A KÍSÉRTETEKNEK NINCSEN TÜKÖRKÉPÜK!
Mivel nem anyagi lények.
Szóval hallucináció vagy érzéki csalódás lehetett.
Esetleg démon, mert azok tudnak hallucinációt előidézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!